Luk

Henke kvitter Helsingborg efter verbale angreb

| Allsvenskan | 7 kommentarer
Henke kvitter Helsingborg efter verbale angreb
Foto: Getty Images

Infoboks

Helsingborg - AFC Eskilstuna
Allsvenskan (22/09)
bet365 1,57 3,60 6,50
NordicBet 1,59 4,00 6,00
Oddset 1,55 3,95 5,90

Henrik Larsson har sagt sin stilling som cheftræner op i Helsingborg efter verbale angreb.

Helsingborg har været inde i en skidt stime, og nu har cheftræner Henrik Larsson sagt op i Allsvenskan-klubben.

Henke har begrundet sin opsigelse med mængden af verbale angreb, han har måttet lægge øre til, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Det er ekstremt trist, at det skal være sådan. Vi tager et alvorligt kig på de verbale angreb og vil nå til bunds i det. Alle, som arbejder i Helsingborgs IF, gør hele tiden deres bedste for klubben, siger klubbens direktør Krister Azelius.

- Henriks opgave var at sikre holdet overlevelse. Da han overtog, lå vi på en nedrykningsplads, og nu ligger vi nummer 12 med to point ned til stregen. På den måde har han løst opgaven.

Torsdag røg Helsingborg skuffende ud af Svenska Cupen med et 1-2-nederlag til Oskarshamn fra tredjebedste række.

Her havde Larsson udtaget en ung trup, men den beslutning bakkede bestyrelsen helt op om, skriver klubben på sin hjemmeside.

Holdet har desuden ikke vundet i fem kampe på stribe i Allsvenskan, og de har fire danskere i truppen i form af Anders Randrup, Anders Lindegaard, Tobias Mikkelsen og David Boysen.


Af Sara Margren

7 kommentarer

spartan 12:41          
Det må godt nok have været voldsomt, siden han vælger at trække stikket. Jeg tænker, at man trods alt må være vant til at høre lidt af hvert som professionel fodboldspiller - uden at jeg naturligvis synes, at det er i orden
Ihlow 12:43          
,
lutchavez 13:01          
det er både verbalt fra ledelsen og fans. Hvis man skruer tiden lidt tilbage og husker hvordan hans nedrykning foregik, så blev hans søn fyssisk overfaldet efter kampen og han selv svinet til af ledelsen. I bund og grund vanvittigt at han tager tilbage til HIF, men det viser bare hans kærlighed til klubben.
29 Corleone 15:03          
Ja to måneder var ikke meget, en de kan vil heller ikke forvente mirakler efter at have været oprykkere efter 2 år i næstbedste række. Ser ellers ud til at de undgår nedrykning. Der må jo være en grund til at ledelsen tog ham tilbage..
Harlem 15:49          
Henke er blevet sart på sine gamle dage.

Men man skal absolut heller ikke finde sig i hvad som helst.

Dog kan det undre at han sagde ja til jobbet selvom han elsker klubben.

Sporene burde skræmme.
maxbakketop 17:09          
Holdet har desuden ikke vundet i fem kampe på stribe i Allsvenskan, og de har fire danskere i truppen i form af Anders Randrup, Anders Lindegaard, Tobias Mikkelsen og David Boysen.
Det er da også for dårligt at have danskere i truppen!
Cerezo 18:33          
Henke er en kæmpe legende i Helsingborg, hvor han dannede en farlig duo med Mats Magnusson og bombede kasser ind i starten af 90´erne og viste klassen i klubben igen efter sit udlandseventyr. Gad vide om de rabiate fans er for unge og historieløse til at vide hvilken mand det er de nu for anden gang sviner sådan til?

Jeg tror at en del af problemet er at man i Helsingborg ser sig selv som en subtop/midterklub på trods af at man er oprykker og derfor har urealistiske forventninger til holdets præstationer.

Granqvist spillede en god slutrunde sidste sommer men han bliver ikke yngre og Helsingborg har trods alt en rusten Lindegaard på kassen og i visse kampe har Randrup spillet højre kant, så det er vel begrænset hvad man kan forvente sig.
Lørdag 21. september
Fredag 20. september