Luk

Henke Larsson om skandale: Et afsluttet kapitel

| Allsvenskan | 0 kommentarer
Henke Larsson om skandale: Et afsluttet kapitel
Foto: Johan Lilja/Helsingborg

Infoboks

AIK - Helsingborg
Allsvenskan (20/07)
bet365 1,55 3,75 6,50
NordicBet 1,63 3,80 6,00
Oddset 1,58 3,70 5,70

Se Superliga, Europa League og landsholdet

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Henrik Larsson er tilbage hos Helsingborg, hvor han tidligere blev fyret efter nedrykning og skandaløse scener. Han siger til Expressen, at det er et afsluttet kapitel.

Henrik 'Henke' Larsson blev søndag præsenteret som ny cheftræner for Helsingborg, der lørdag valgte at fyre Per-Ola Ljung efter en skidt sæsonstart i Allsvenskan.

47-årige Henrik Larsson har tidligere stået i spidsen for Allsvenskan-mandskabet, men hans seneste ophold i klubben endte i noget af en skandale.

Han var cheftræner for holdet, da de i 2016 rykkede ud af den bedste svenske række. Efter nedrykningen indvaderede en gruppe fans banen for at komme hen til cheftræneren, mens de tvang hans søn, angriberen Jordan Larsson, til at tage holdets trøje af.

Derfor kommer ansættelsen måske også som lidt af en overraskelse, men Henrik Larsson har lagt skandalen bag sig. Det siger han til Expressen.

- Det var ikke en optimal måde, jeg forlod klubben på, men for mig er det et lukket kapitel. Nu ser jeg fremad og forsøger at skabe de bedste forudsætninger for, at Helsingborg også spiller i den bedste svenske række næste sæson, siger han.

Han fortæller, at han i onsdags blev tilbudt jobbet, som han valgte at acceptere efter lidt betænkningstid.

Den tidligere angriber glæder sig over igen at være i spidsen for holdet, og han frygter ikke, at lignende scener skal udspille sig denne gang.

- Da jeg forlod klubben for to og et halvt år siden, oplevede jeg ikke andet end kærlighed på min telefon. Jeg har gået rundt på gaderne i Helsingborg, og jeg har ikke været bekymret.

- Det er klart, at der vil være nogle, der ikke bryder sig om denne beslutning, men det er en del af det hele, siger han til Expressen.

Henrik Larsson har i første omgang fået en kontrakt, der løber sæsonen ud. Oprykkerne med danske Anders Randrup og David Boysen i truppen har ti point efter tolv kampe. 

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 18. juli