Luk

Henrik Pedersen forlader HB Køge

| NordicBet Liga | 10 kommentarer
Henrik Pedersen forlader HB Køge
Foto: HB Køge

Infoboks

Vejle Boldklub - HB Køge
NordicBet Liga (01/03)
bet365 1,60 3,80 5,50
NordicBet 1,69 3,70 4,95
Oddset 1,58 3,95 5,70
YouBet 1,62 3,65 5,00

Henrik Pedersen stopper efter halvandet år som cheftræner i HB Køge. Det sker i fælles forståelse, erfarer bold.dk.

HB Køge har siden sommeren 2014 haft Henrik Pedersen ved roret som cheftræner. I første sæson førte han Svanerne til en syvendeplads, og samme placering har man i denne sæson ved vinterpausen efter en stærk afslutning på efteråret, hvor de sidste tre kampe blev vundet.

Men Pedersen kommer ikke til at gøre sæsonen færdig i HB Køge. bold.dk erfarer, at parterne allerede nu går hver til sit. Det er sket i fælles forståelse.

Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra parterne.

jesper@bold.dk


Af Jesper Helmin

10 kommentarer

UMURUM 12:32          
Det lyder fornuftigt. Hver gang holdet har haft en god periode, så virker det til at de har en dårlig, der er mindst lige så lang. Køge har været utroligt ustabile i hele Pedersens tid som træner. Det kan godt være, at hans spilkoncept lyder spændene på papir, men Køge har bare ikke holdet eller midlerne til at skabe holdet, til at spille den slags fodbold...
pokalen 12:49          
Øv, det var ellers så underholdende at være vidne til. Hvor mange spillere nåede de at have igennem på det halvandet år?
Hbkjøge 13:01          
man kan tage en chance og vinde en bamse, det gjorde HB Køge men de vandt desværre aldrig.

Spændende hvem der nu kommer, men håber det bliver en som holder i længere tid, og med knapt så mange "spændende" spiller ude fra.

Så er chancen for Rochester Sørensen brøderne tilbage, det vil pynte lidt på det tamme angreb.
Søren I 13:13          
Helt uenig i jeres holdninger. I forhold til det materiale, han har haft til rådighed, har HB Køge da præsteret markant over evne. Og at hente en spiller som deres venstre back fra Danmarksserien og udvikle ham til U21-landsholdsspiller fortæller mig, at han kan noget med udvikling.

Sindssygt spændende træner, men Køge har jo ingen penge efter de tabte 1 million i Tommy Møller Nielsen sagen og i øvrigt er helt på spanden økonomisk. Det er jo også lidt det, de siger..

De ender med en Auri eller en ukendt, der ikke skal have løn.
gusseman 13:14          
Hold kæft mand. Så har vi skulle trækkes med middelmådige resultater i halvandet år, i den tro at konceptet efter en indkøringsperiode og indkøb af de rette spillere, ville begynde at give resultater. Og så trækker de tæppet væk under den forventning. Tilbage til start igen. Hvor er det træls. Finder næppe en ny træner der har filosofi, så alt arbejde det seneste halvandet år har været forgæves. Dårlig julegave.
AllanHH 14:49          
Ser man begrundelsen inde på HB Køges hjemmeside, skulle det være Henrik der selv stopper, grundet den nye bestyrelses nye retning, samt det faktum, at Køge Park ikke bliver til noget.

Når det er sagt så er det rigtigt at det koncept man har prøvet at køre ind, nu synes at være tabt. Men spørgsmålet er også hvor langt man var. Jeg har selv været efter Henrik pga. de manglende resultater. Konceptet han kom med synes jeg stadigvæk er godt, men jeg synes nu ikke at vi har set så meget til det på banen. Det har virket til, at når der har været lange pauser har han formået at få spillerne til at spille godt, men når der er kamp uge efter uge, virkede det til, at han ikke kunne inspirere spillerne.

Jeg er sikker på at Henrik nok skal få et nyt job som chef træner, og han med tiden nok skal få succes med det, men tiden med HB Køge var bare starten, og den kom aldrig rigtig til at være blændende.
madsenberg 15:23          
jeg ser det som en gave han forlader HB, holdet har stået i stampe det sidste års tid, vi er angrebsmæssigt rimelig harmløse, forsvarsmæssigt okay og ikke mere, han er en flink fyr måske en dygtig træner ( på sigt )men har han vist det ? nej
Onsdag 26. februar
Tirsdag 25. februar