Luk

Luk

Hermansen om muligt VM: Ikke regnet med det

| Brøndby IF | 4 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - AGF
Superligaen Grundspil (17/07)
Bet25 1,79 3,55 4,30
bwin 1,90 3,50 3,90
bet365 1,75 3,60 4,50

Kasper Hjulmand fortalte på et pressemøde tirsdag, at Mads Hermansen var i spil til en VM-plads. Hermansen fortæller til bold.dk, at det ikke var noget, han havde regnet med. 

Mads Hermansen har haft sit helt store gennembrud i denne sæson. 

Den unge Brøndby-keeper er i denne sæson blevet førstevalg i målet, og han har vist sig at være en af de bedste målmænd i Superligaen. 

Tirsdag fik Mads Hermansen også ekstra blod på tanden, da landstræner Kasper Hjulmand nævnte, at han godt kunne være i spil til en VM-plads til vinter. 

Til bold.dk fortæller Mads Hermansen, at han ikke lige havde regnet med den mulighed, men at det var virkelig dejligt at høre. 

- Det var virkelig dejligt at høre, og det sætter jeg stor pris på. Det blev jeg rigtig glad for, og det er også noget, der giver mig ekstra blod på tanden, så jeg kan arbejde endnu hårdere og blive ved med at udvikle mig i den rigtige retning.

- Jeg tror ikke, jeg havde regnet med, at jeg lige skulle nævnes, men han blev jo spurgt om det, men jeg blev selvfølgelig glad for at høre det, fortæller Mads Hermansen til bold.dk. 

Mads Hermansen har været igennem en vild udvikling, hvor han på et år er gået fra ikke at få meget spilletid til nu at banke på til landsholdet. Det har også været en stor omvæltning for hovedpersonen selv. 

- Jeg er selvfølgelig glad for, at de synes, at jeg er omkring dem de overvejer, og at de synes, at jeg banker på til VM. Så jeg skal bare blive endnu bedre, og så kunne det på et tidspunkt være fedt at komme med.

- Der er sket meget det sidste stykke tid. Jeg sad lige i går aftes og tænkte tilbage på for et år siden, hvor vi blev mestre. 

- Der drømte jeg bare om at få lov til at spille i Superligaen. Nu sidder jeg her mange Superligakampe senere og flere store oplevelser i Europa. Det har været en fed tid og et fedt år, og jeg har også lært mange ting – både som menneske og som spiller. Det har været et godt år.

- Det er naturligt, når man får lov til at spille kampe, at man får lov til at vise, hvad man kan. Hvis man gør det godt, så tager man nogle skridt i én retning, og så handler det om at blive ved med at fastholde det niveau. Jeg synes, at jeg har leveret en stabil sæson niveau-mæssigt set på alle kampe, fortæller Mads Hermansen til bold.dk. 

Mads Hermansen blev ikke udtaget til det danske landshold i denne omgang. Han skal i stedet med det danske U21-landshold. 

De tre målmænd, der er udtaget til det danske A-landshold er Kasper Schmeichel, Daniel Iversen og Peter Vindahl. 

OPLEV BRØNDBY STADION – KØB BILLET HER


Af Emil Bellaiche
Mandag 27. juni