Luk

Hernandez om kontrakt: Kun halvvejs igennem

| Bundesliga | 1 kommentar

Infoboks

Hertha Berlin - Bayern München
Bundesliga (23/01)
Oddset 12,00 6,70 1,22
bet365 11,00 6,50 1,20

Lucas Hernandez har ikke travlt med at få sig en ny kontrakt med Bayern München, for han mener, at han har masser af tid tilbage på den nuværende.

Bayern München hentede tilbage i 2019 den franske verdensmester Lucas Hernandez til forsvaret, som efter en hård start i begyndelsen af sin Bayern-tid med mange skader efterhånden ligner en fast mand på holdet.

Den alsidige forsvarsspiller fortæller dog i den forbindelse, at han ikke har travlt med sin kontraktsituation i klubben, som han er bundet hos frem til sommeren 2024.

- Jeg er kun halvvejs igennem min kontrakt, så der er stadig masser af tid for mig til at udveksle ideer med klubben. Jeg tænker ikke på fremtiden endnu, sagde Hernandez til Kicker.

- Fakta er, at jeg er glad her, og jeg takker klubben for alt, hvad den har gjort for mig.

Hernandez har fået godt med spilletid i denne sæson efter at lide en hård start på sin Bayern-tid tilbage i 2019, hvor han kæmpede med den ene skade efter den anden.

Franskmanden kan da også godt huske den hårde start.

- De var ikke lette år. Den første halvanden sæson var jeg skadet, det var helt klart den værste tid i min karriere, meget kompliceret, sagde Hernandez, der dog aldrig har tænkt på at forlade Bayern.

- Ikke engang i de svære tider. Mit mål var altid at finde min plads. Det var derfor, at jeg havde skrevet under her.

Hernandez har i denne sæson noteret sig for 16 kampe for de forsvarende tyske mestre, hvoraf langt størstedelen har været fra start.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 19. januar