Luk

Hertha Berlin og Wolfsburg delte i langgaber

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Hertha Berlin - Wolfsburg 1-1
Bundesliga
6' 1-0 Matheus Cunha
20' 1-1 Ridle Baku

Hertha Berlin og Wolfsburg spillede 1-1 i et opgør, der ikke vil blive husket tilbage på som et festfyrværkeri af en kamp.

Der var tale om et tidligt bundopgør, da Hertha Berlin lagde græstæppe til opgøret mod Wolfsburg. 

Hertha Berlin indtog med fire nederlag på stribe 15. pladsen blot et point over stregen, mens Wolfsburg med fire uafgjorte resultater ud af fem mulige lå placeret på 11. pladsen. 

Hjemmeholdet bragte sig foran efter seks minutter, og det var Matheus Cunha, der stod bag, da han kort ude foran feltet sparkede bolden i modsatte side af målet langs græsset. 

Wolfsburg skulle bruge godt et kvarter på at spille sig tilbage i opgøret. Efter 21 minutter efterlignede Ridle Baku Matheus Cunha og hamrede til bolden på kanten af felter, hvor han bankede bolden i modsatte målhjørne helt oppe i nettaget. 

Flere mål blev det ikke til for de to tyske mandskaber, som kunne gå til pause i omklædningsrummet med en stilling på 1-1. 

Anden halvleg udviklede sig til et meget chanceagtigt opgør, og særligt Wolfsburg havde mere end svært ved at spille sig til muligheder. 

Hertha Berlin var ikke just meget mere kreative på den sidste tredjedel, og derfor sluttede opgøret 1-1 efter en anden halvleg, der hurtigt vil gå i glemmebogen for de to hold. 

Resultatet efterlader Hertha Berlin på en 14. plads to point over nedrykningsstregen, mens Wolfsburg indtager en ottendeplads to point fra den europagivende sjetteplads.


Af Lasse Rene
Fredag 22. januar
Torsdag 21. januar