Luk

Hertha-chef: Meget overrasket over Oliver C.

| Bundesliga | 8 kommentarer

Infoboks

Preußen Münster - Hertha Berlin
DFB Pokal (26/10)
bet365 9,00 5,25 1,33

Hertha Berlin-træner Pal Dardai er meget positivt overrasket over holdets nye danske målmand Oliver Christensen, der dog starter som back-up.

OB har solgt Oliver Christensen til tyske Hertha Berlin denne sommer, og umiddelbart træder han ind som gardering for førstekeeper Alexander Schwolow.

Hertha-træner Pal Dardai fortæller dog, at han er blevet meget positivt overrasket over Oliver Christensen og måden, han har faldet til på.

- Oliver er en rigtig god fyr, jeg er meget positivt overrasket. Jeg har en fornemmelse af, at han har været her i hundrede år. Han griner hele tiden og bringer gode præstationer, siger Dardai ifølge LigaInsider.

- Det var selvfølgelig mit, målmandstrænernes og den sportslige ledelses ønske, at vi ville foretage os noget på den position.

- Hvis der sker noget med Schwolow, har vi kun uerfarne spillere, fordi Rune (Jarstein, red.) endnu ikke er så langt. Vi fik en rigtig god og talentfuld målmand til en lille pris. Jeg er meget tilfreds med transferen.

22-årige Oliver Christensen har fået en kontrakt til sommeren 2026 i Hertha.


Af Sara Margren

8 kommentarer

Bødlen1880 08:22          
Forstår ikke hans skifte, hvis planen er 2. Målmand. Han har brug for at spille, hvis han skal blive aktuel efter Schmeichel, ellers ender han som en ny Rønnow.
Nickdkinter 08:28          
Der er self lagt en plan.
Men sys dog også det hele er lidt underligt. Lyder som om han ikke skal stå da de har 2 gode målmænd ifølge ham.
DBG#1 08:54          
Udover at Schwolow nok er førstekeeper, så er Rune Jarstein jo altså heller ikke dårlig, når han engang bliver klar… og vil han virkelig være tredjekeeper i bunden af Bundesligaen?
Stankovic 08:59          
Nu kan han jo udlejes til en klub i zweite buli, hvis at vejen til spilletid er for lang.
mexicoz 09:10          
Havde folk regnet med, at han var handlet til at være førstevalg? Schwolow er en klassekeeper, så naturligt at han er førstevalg
grumblesnake 11:46          
"Havde folk regnet med, at han var handlet til at være førstevalg? Schwolow er en klassekeeper, så naturligt at han er førstevalg"

Det folk er overrasket over er selvfølgelig at han valgte et sted hvor han skulle være 2. keeper.
nixcha 13:57          
Schwolow har langt fra overbevist i Hertha, så Olivers vej til spilletid er ikke så lang, som man kunne tro. Købet af Oliver er klart også et vink med en vognstang til Schwolow om at præstere bedre - så regner med, at Schwolow virkelig er til eksamen de næste kampe, og at Oliver muligvis får chancen på et tidspunkt. Hvis Schwolow så genfinder det høje niveau, som han har vist, eller Oliver ikke griber de små chancer han får, så ser det straks værre ud - så kunne udlejning godt komme på tale.
Tirsdag 26. oktober
Mandag 25. oktober