Luk

Hertha-helt jubler: Sidst var det smertefuldt

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Hertha Berlin - Eintracht Frankfurt
Bundesliga (13/06)
bet365 2,20 3,40 3,20
NordicBet 2,16 3,90 3,05
Oddset 2,05 3,80 3,10
YouBet 2,10 3,80 3,10

Hertha Berlin blev fredag sat i gang af garvede Vedad Ibisevic, som var lykkelig over at trække sig sejrrigt ud af opgøret mod ærkerivalen Union Berlin.

Vedad Ibisevic var en af Hertha Berlins stærkeste, da klubben fredag aften smadrede lokalrivalen Union Berlin.

Han var manden bag flere fine muligheder før pausen, og kort inde i anden halvleg steg han overbevisende op til et fabelagtigt indlæg fra Marvin Plattenhardt og stangede bolden i kassen.

På den måde indledte han en anden halvleg, der gav Hertha Berlin en 4-0-sejr – og det var vigtigt for ham efter det forrige møde, som endte med et 0-1-nederlag.

- Vi ved præcis, hvad den her kamp betyder for fansene, og hvor smertefuldt nederlaget var, sidst vi mødte dem. Vi ville gøre det anderledes denne gang, siger Ibisevic til klubbens hjemmeside.

- Jeg er glad for, at vi var i stand til at gøre det succesfuldt, for det betyder virkelig meget for vores fans. Vi kom med vores allerbedste spil, siger Ibisevic.

Målet var flot, og den garvede bosnier var da også taknemmelig for det indlæg, der landede i panden på ham.

- Alle angribere drømmer og indlæg som det fra Plattenhardt. Det er sådan noget, jeg altid håber på. Jeg er glad for, bolden gik ind, men det er trods alt mit job at sørge for det. Jeg er glad for, at det går så godt for mig og holdet lige nu, siger Ibisevic.

- Bruno Labbadia (cheftræner, red.) giver mig selvtillid og forstår mig som angriber, men jeg får ikke nogen særlig behandling. Jeg arbejder lige så hårdt som alle andre. Han har givet mig en fair chance, og jeg har grebet den, siger Ibisevic.

Hertha Berlin skal nu forberede sig til en svær opgave mod RB Leipzig i næste uge.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Lørdag 6. juni