Luk

Hertha hev Frankfurt ud af drømmeland

| Bundesliga | 0 kommentarer

Eintracht Frankfurt kom ned på jorden, da Hertha Berlin vandt 2-1 over Jesper Lindstrøm & co. i et Bundesliga-midteropgør.

Jesper Lindstrøm var igen med fra start for Eintracht Frankfurt, som i lørdagens hjemmekamp mod Hertha Berlin skulle forsøge at følge godt op på den overraskende sejr mod Bayern München senest. Det var den første efter en besværlig sæsonstart.

Lindstrøm & co. fandt hurtigt ud af, de ikke kunne gå på vandet efter udesejren over mestrene, for blot få minutter var høvlet af klokken, da de kom bagud.

Vladimir Darida fik masser af plads til at svinge bolden i feltet, hvor Marco Richer som ene mand kom stormende og akkurat snittede bolden nok til, at den hoppede ind bag Kevin Trapp i hjemmeholdets mål.

Hertha var i teten og skabte en god chance til Krzystof Piatek, som Trapp afværgede, inden Frankfurt første gang bød sig til det.

Det skete efter en lille halv time, hvor Alexander Schowlow, som fortsat holdt Oliver Christensen på Herthas bænk, reagerede hurtigt for at holde et afrettet Frankfurt-forsøg ude af netmaskerne.

Kort før pausen fik Piatek endnu en mulighed for at bringe Hertha foran med to. Den tidligere Milan-angriber kom helt fri tæt under mål, men hamrede bolden over, og så måtte Hertha nøjes med en 1-0-føring halvvejs gennem opgøret.

Lindstrøm blev pillet ud i pausen i forsøget på at få mere gang i spillet for Frankfurt, som efter 63 minutter ikke længere kunne slippe for at komme bagud med to.

Jürgen Ekkelenkamp kom farende ved bagstolpen og mødte et fladt indlæg, som holdkammeraten Isak Belfodil ikke kunne få ram på midt i feltet, og så bragte han Hertha på 2-0.

Vejen tilbage var lang for Frankfurt, som tog et skridt i den rigtige retning, da Gonzalo Palencia reducerede på et straffespark begået mod ham selv.

Frankfurt havde derefter et kvarters tid til at hive det ene point i land, men det mislykkedes for værterne.

Hertha vandt efter to nederlag i træk og rykker op på 12. pladsen i Bundesligaen. De passerer dermed blandt andre Frankfurt.

I en af eftermiddagens øvrige kampe hentede Bochum en 1-0-sejr i oprykkerduellen mod Greuther Fürth.
 


Af Casper Baunsgaard
Fredag 3. december
Torsdag 2. december