Luk

Hertha kom tilbage og sejrede mod Schalke

| Bundesliga | 1 kommentar

Infoboks

Schalke 04 - Hertha Berlin 1-2
Bundesliga
6' 1-0 Amine Harit
19' 1-1 Dedryck Boyata
74' 1-2 Jessic Ngankam
89' 1-2 Dodi Lukebakio

Hertha Berlin kom tidligt bagud i kampen mod Schalke 04, men på scoringer af Dedryck Boyata og Jessic Ngankam blev der alligevel sikret en 2-1-sejr i Bundesligaen.

Hertha Berlin skulle forsøge at spille sig tættere på overlevelse i Bundesligaen, da klubben onsdag lagde vejen forbi nedrykkerne fra Schalke 04.

Inden kampen lå Hertha nummer 14 i tabellen a point med Bielefeld, som lå til nedrykningsplayoff.

Schalke var allerede rykket ned inden kampen, men alligevel var det hjemmeholdet, som havde Frederik Rønnow på bænken, der kom bedst fra start.

For efter seks minutter modtog Amine Harit bolden på kanten af feltet, inden han tog den med sig ind i feltets venstreside og sparkede den over i modsatte hjørne til 1-0. 

Gæsterne fra Hertha lod sig dog ikke ryste af den tidlige scoring, og efter knap 20 minutters spil blev der også sendt en udligning i kassen.

Det skete efter et frispark, hvor Marvin Plattenhardt fandt Dedryck Boyata på bagerste stolpe, som med et hårdt hovedstød kunne gøre det til 1-1. 

Hertha fik kort efter annulleret en scoring fra Krzysztof Piatek, og selvom der var gode muligheder til begge hold i første halvleg, så var pausestillingen fortsat uafgjort. 

I anden halvleg pressede Hertha mest på for en scoring, som ville sende udeholdet længere væk fra nedrykningsstregen. 

Det kastede blandt andet flere gode muligheder af sig til Nemanja Radonjic og Krzysztof Piatik, men afslutningerne kunne ikke passere Ralf Fahrmann i Schalke-målet.

Det lykkedes dog gæsterne at få et føringsmål et kvarter før tid, da Jessic Ngankam blev spillet fri i feltet, hvor han tog et skarpt træk, inden bolden blev sendt forbi Fahrman med et hårdt spark mod det korte hjørne.

Schalke forsøgte at slå tilbage i kampens sidste kvarter, men hjemmeholdet kunne ikke få bolden i mål.

Kort før tid blev Hertha reduceret til 10 mand, da Dodi Lukebakio fik sit andet gule kort for en stempling på Steven Skrzybski, men trods et overtal i de sidste minutter, så fik Schalke ikke ændret på resultatet.

Med sejren rykker Hertha op som nummer 13 i tabellen, hvor der nu er tre point ned til Bielefeld med to kampe tilbage.


Af Krister Olsen

1 kommentar

deutsche 22:17          
:-)

Fortsæt de gode takter Hertha
Søndag 20. juni