LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Hertha og Wolfsburg delte i vanvittig afslutning

| Bundesliga | 0 kommentarer
Hertha og Wolfsburg delte i vanvittig afslutning
Foto: Getty Images
Der blev scoret to mål i overtiden, da Hertha Berlin og Wolfsburg lørdag spillede 2-2 i Bundesligaen. Fortuna Düsseldorf slog Hoffenheim med 2-1.

Hertha Berlin og Wolfsburg var to af de tre hold, der kom igennem de to første Bundesliga-runder uden at miste point, og lørdag eftermiddag bragede de sammen hos Wolfsburg.

Hjemmeholdet satte sig på begivenhederne fra kampens begyndelse, og efter tre minutter forsøgte Jerome Roussillon sig fra distancen, men Rune Jarstein i Hertha-kassen tog fra.

Samme Jarstein diskede op med en stor redning efter et kvarters spil. Denne gang måtte han op i hjørnet og hente Williams afslutning.

Hertha Berlin væltede sig ikke ligefrem i muligheder, men Salomon Kalou fik dog sendt et forsøg af sted kort før pausefløjt, men Koen Casteels holdt Wolfsburg inde i kampen.

Efter godt en times spil gik det en tand bedre for Hertha. Javairo Dilrosun sled sig i en god position til venstre i Wolfsburgs felt, og med en flad kanon sendte hamrede han bolden i mål til 1-0.

Resten af anden halvleg bød på chancer i begge ender. Særligt Wolfsburg var tæt på, og efter 87 minutter fik klubben straffespark. Yunus Mali var iskold og bragte Wolfsburg på 1-1.

Dermed troede de fleste vel, at den kamp var slut, men to minutter inde i overtiden scorede Hertha minsandten igen.

Hovedstadsklubben fik frispark i en god position uden for feltet, og Ondrej Duda sparkede bolden i kassen langs jorden, hvilket snød både mur og keeper - og så stod den 2-1 til Hertha.

Men det var ikke slut her. Tre minutter inde i overtiden scorede Wolfsburg såmænd igen. Admir Mehmedi dukkede op foran mål og prikkede bolden over stregen til 2-2.

Flere mål blev det ikke til, og dermed endte det hele med 2-2 efter en vild og voldsom afslutning.

Andetsteds lykkedes Fortuna Düsseldorf med at få sig en 2-1-sejr over Hoffenheim. Hoffenheim fik udlignet Düsseldorfs 1-0-føring efter 86 minutter, men bare to minutter senere faldt det afgørende mål i den kamp.


Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 16. februar