LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

HHA glæder sig over større ansvar

| 2. Division | 0 kommentarer
HHA glæder sig over større ansvar
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Odder - FC Sydvest
2. Division Nedrykningsspil (22/05)
bet365 2,30 3,50 2,75
NordicBet 2,33 3,50 2,75
Oddset 2,30 3,45 2,75

Se Superliga, Europa League og meget mere sport

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Hans Henrik Andreasen tog i løbet af sommeren over som cheftræner i 2. divisionsklubben FC Sydvest, og den 39-årige vestjyde trives i stillingen, der kræver et stort ansvar.

Efter et halvt år som assistenttræner i FC Sydvest blev Hans Henrik Andreasen forfremmet i slutningen af juni.

Som en naturlig del af ansættelsen som cheftræner følger der en masse ansvar for resultaterne og trivslen i og omkring 2. divisionsklubben.

- Der er kommet et større ansvar, og det er mig, der skal have svarene. Det er fedt, at jeg nu får mulighed for at føre nogle af mine tanker og idéer ud i livet, siger Hans Henrik Andreasen til bold.dk og fortsætter:

- Det er en fantastisk klub, og jeg kan sagtens forestille mig at blive her i længere tid.

Siden ansættelsen har HHA forsøgt at finpudse på nogle af de svagheder, der i foråret førte til en mager pointhøst for i 2. divisionens oprykningsspil. Det kan dog være svært at forme holdet fuldstændigt efter egne ønsker, når rammerne ikke er topprofessionelle.

- Selvfølgelig prøver jeg at påvirke den måde, vi gerne vil spille på. I går fik vi to spillere til vores trup og betingelserne ændrer sig hele tiden, siger Hans Henrik Andreasen til bold.dk og tilføjer:

- Generelt er der nogle spillere og nogle ting, der skal tages hensyn til i forhold til afbud til kampe og den slags. Der er lidt andre faktorer, man skal være opmærksom på her, end hvad jeg tidligere har været vant til.

Til forskel for sidste sæson ønsker HHA særligt, at holdet bliver skarpere i begge felter. Ligesom FC Sydvest endte sidst i oprykningsspillet i 2. division, var klubben også den, der kunne prale af at have scoret færrest mål og have det forsvar, der lukkede flest ind.

- Jeg har ikke ændret forfærdeligt meget, men hvis man kigger på sidste sæson, så er det jo åbenlyst, hvor vi skal arbejde og forsøge at ændre noget. Spillerne har arbejdet stenhårdt for at nå frem mod målet.

- Vi har hverken været dygtige nok til at få scoret de afgørende mål, ligesom der også har manglet lidt den anden vej, siger HHA.

FC Sydvest åbnede 2. division med et 3-1-nederlag til Skive, der scorede to gange i slutfasen. På lørdag møder HHA's tropper Brabrand på hjemmebane.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Magnus Jensing Hune

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 20. maj