LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

HHA stopper karrieren og jagter trænertjans

| Danmark | 10 kommentarer
HHA stopper karrieren og jagter trænertjans
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Rutinerede Hans Henrik Andreasen har spillet sin sidste kamp som fodboldspiller. Han fortæller således, at han efter afskeden med Ringkøbing indstiller karrieren og satser på et job som træner.

Efter halvandet år i Ringkøbing, hvor det sidste halve år er foregået som spillende assistent, er det slut for Hans Henrik Andreasen.

Den næsten 39-årige midtbanespiller fortæller således til bold.dk, at han efter afskeden med Ringkøbing lægger støvlerne på hylden og i stedet regner med en karriere som træner.

- Jeg har ikke ambitioner om at spille videre, så jeg føler lidt, at det slutter nu. Jeg er ved at være parat til at træde over på den anden side af kridtstregerne.

- Der er ikke rigtig noget på plads nogen steder, og jeg afventer lidt, og så må vi se, om der kommer nogle muligheder. Jeg føler, at jeg har meget at bidrage med også med min A-licens i hånden, og jeg er åben for de fleste trænerjobs.

- Når jeg har en bopæl i Esbjerg, kan det sagtens være, at jeg skal ud og køre en times tid, og det har jeg det fint med. Min A-licens kan måske åbne nogle døre, siger Hans Henrik Andreasen, der ikke er skuffet over, at han og Ringkøbing ikke kunne nå til enighed.

- Jeg ville rigtig gerne være blevet, men jeg er bestemt ikke skuffet. Vi kunne ikke få enderne til at nå sammen, og så måtte det være sådan. Men jeg har haft en rigtig god tid, og jeg er glad for at have været med til at spille klubben i 2. division, siger Hans Henrik Andreasen til bold.dk.

Hans Henrik Andreasen nåede i sin karriere at spille 397 Superliga-kampe for Esbjerg, OB og Hobro, mens det også blev til et ophold i tyske Greuther Fürth samt en enkelt A-landskamp.

bold@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Elias von Staffeldt
Torsdag 17. januar
Onsdag 16. januar