Luk

Hidsig Ancelotti raser over ufærdige faciliteter

| Serie A | 6 kommentarer
Hidsig Ancelotti raser over ufærdige faciliteter
Foto: Getty Images

Infoboks

Lecce - Napoli
Serie A (22/09)
bet365 8,00 5,00 1,33
NordicBet 8,60 5,10 1,37
Oddset 8,65 5,10 1,35

Napoli-træner Carlo Ancelotti er forfærdet og målløs over omklædningsrummene på San Paolo, der ikke står færdige til de kommende hjemmekampe som lovet.

Napolis stadion, San Paolo, har været under ombygning denne sommer, og klubben ville blandt andet få nye omklædningsrum.

Derfor startede Napoli med to udekampe i Serie A, men arbejdet ser ikke ud til at være færdigt.

I hvert fald har Carlo Ancelotti udsendt en yderst hidsig meddelelse på klubbens hjemmeside, hvor han skyder med skarpt mod de ansvarlige.

- Jeg har set tilstanden på omklædningsrummene på San Paolo, og jeg er målløs. Jeg accepterede klubbens ønske om at spille de to første kampe i sæsonen på udebane, så arbejdet kunne blive færdiggjort som lovet, siger Ancelotti til klubbens hjemmeside.

- Man kan bygge et hus på to måneder, og så er de ikke i stand til at renovere omklædningsrummene. Hvor skal vi klæde om til kampene mod Sampdoria og Liverpool?

- Jeg er rasende over utilstrækkeligheden og uprofessionalismen hos dem, der skulle udføre dette arbejde. Hvordan kunne regionen, kommunen og kommissærerne se bort fra de forpligtelser, de har?

- Jeg ser foragt og en manglende omsorg for holdet, klubben og byen. Jeg er forfærdet, slutter Ancelotti.

Napoli møder Samprodia på lørdag klokken 18.00 hjemme på Sao Paolo, men det er uvist, hvorvidt omklædningsrummene bliver fixet til den tid.


Af Sara Margren
Onsdag 18. september