LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Hierro: Spillerne har taget godt imod mig

| VM | 2 kommentarer
Hierro: Spillerne har taget godt imod mig
Foto: Getty Images
Den vikarierende spanske landstræner fortæller, at spillerne har taget godt imod ham, og han forventer, at holdet kommer til at klare sig godt ved VM.

Der har været masser af dramtatik i den spanske VM-lejr, hvor Julen Lopetegui tidligere onsdag blev fyret som landstræner, efter at det tirsdag blev offentliggjort, at han er blevet ansat som cheftræner i Real Madrid.

Efterfølgende blev det offentliggjort, at den tidligere Real Madrid-spiller Fernando Hierro i stedet står i spidsen for Spanien ved VM-slutrunden, der skydes i gang torsdag.

Hierro, der i forvejen var ansat som sportsdirektør, fortæller på onsdagens pressemøde, at han har fået en fin modtagelse af spillerne, og han tror ikke, at fyringen af Lopetegui ændrer på holdets muligheder ved slurunden.

- Vi er her for at kæmpe om verdensmesterskabet. Holdet er spændt. Vi har en god mulighed, og det kommer til at være vores fokus. Min opgave er Portugal-kampen, og så den næste kampe og så videre, siger han ifølge AS.

- Den feedback som jeg har fået, har været rigtig god. Gruppen er rigtig tæt og moden.

- Spillerne er vant til, at trænere kommer og går. Jeg ved, at de kommer til at give alt, hvad de har. I et VM kommer ingen til at forære dig noget. Vi ved alle, hvad det betyder.

Den tidligere Real Madrid-spiller har blot et enkelt års trænererfaring fra Oviedo.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Casper Dalsten

2 kommentarer

SkeletonBjitch 20:12          
Havde sku aldrig gættet på at Spanien blev dette vm´s cirkus
camara 23:04          
Det ville nok også være dumt af spillerne IKKE at tage godt imod ham, når han nu også er sportsdirektør.
Onsdag 23. januar