Luk

HIF på andenpladsen efter Aabech-genialitet

| NordicBet Liga | 7 kommentarer

Infoboks

Hvidovre IF - HB Køge 1-0
NordicBet Liga
24' 1-0 Tobias Thomsen

Efter en 1-0-sejr over HB Køge er Hvidovre IF nu på en andenplads i NordicBet Ligaen. I kampen stod Kim Aabech for en lækker assist, som Tobias Thomsen takkede for.

Hvidovre IF bød fredag aften Daniel Aggers HB Køge op til dans i NordicBet Ligaen.

Hjemmeholdet stod inden opgøret noteret for syv point i de seneste tre kampe mod gæsternes seks, og begge hold kom med en sejr bagagen. Med en sejr kunne Hvidovre spille sig op på ligaens andenplads, så klubben havde rigeligt at spille for.

Efter to minutters spil var HB Køges skadeshelvede tæt på at blive værre, da Marko Stamenic og Hvidovres Christoffer Boateng stødte hovederne sammen på midten af banen, men midtbanespilleren kom på benene igen, selvom han så noget groggy ud.

Herfra satte Hvidovre, der inden kampen lå på en fjerdeplads, sig på det hele og dominerede boldomgangen. 

Boateng kom frem til en chance på kanten af feltet, men Køges keeper Oskar Olsen reddede flot.

Endnu større blev det bare minuttet efter. Denne gang fik Mohamad Al-naser sendt en afslutning afsted, da han stod helt blank foran kassen, men den 24-årige angriber misbrugte muligheden.

Efter en periode med total Hvidovre-dominans kom udbyttet efter 23 minutter. Tobias Thomsen, der tidligere har spillet for HB Køge, kom først på et teknisk fremragende indlæg fra Kim Aabech, og så stod det 1-0 til hjemmeholdet, der nu var på vej mod andenpladsen i 1. division.

37 minutter var spillet, da HB Køges Pierre Larsen tog nogle flotte træk, hvorefter han fremtvang et frispark i en farlig position, men afslutningen førte ikke til noget.

HB Køge kom lidt bedre med i opgøret mod pausen, men de nåede ikke at komme på tavlen.

I anden halvleg skulle vi helt frem til det 62. minut, før der opstod en chance.  

Kim Aabech gik til baglinjen og vippede bolden ind i feltet, men den efterfølgende afslutning røg over. 

Herefter fik HB Køge etableret et bedre pres, efter Daniel Agger havde sendt Daniel Thøgersen på banen i stedet for Nicholas Marfelt. 

Kort efter fik Joachim Rothmann HB Køges største chance i opgøret, og han begyndte at stemple mere ind, men afslutningen gik tæt forbi mål.

I kampens sidste minutter blev intensiteten skruet i vejret, men det sluttede med en 1-0-sejr til Hvidovre, der nu ligger nummer to i NordicBet Ligaen efter 13 kampe.

HB Køge har 12 point og ligger nummer syv.


Af Rasmus Glud

7 kommentarer

niculla 20:27          
Simpelthen for vild en sæson.

Jeg elsker det.
kimjen 20:28          
Suverænt.
2650 !
AllanHH 20:32          
Efter to minutters spil var HB Køges skadeshelvede tæt på at blive værre, da Marko Stamenic og Hvidovres Christoffer Boateng stødte hovederne sammen på midten af banen, men midtbanespilleren kom på benene igen, selvom han så noget groggy ud.
I følge HB Køges Twitter måtte Stamenic dog senere i første halveg gå ud med hvad der kan være en skade, og så er man oppe på elleve spillere ud af 23 der er ude med en skade. Det er godt der også er en ungdomsafdeling så man trods alt kan stille med et hold, men pointmæssig skal man nok ikke regne med så meget i år, og ud fra det skadeshelvede der er og med spillere der spiller på uvante positioner, så er det egentlig ganske godkendt at man trods alt har hevet 12 point ind, selvom der nok snart skal ske noget hvis man ikke vil flirte med nedrykningsstregen når sæsonen er slut.
FinnC 20:46          
HBK havde ikke et skud indenfor målrammen. Så er det svært at vinde fodboldkampe. Fuld fortjent sejr til HIF der burde have scoret flere mål.
Bernaise 22:17          
2650!
pHeinz 07:34          
Flot kamp af et homogent Hvidovre-hold. Det ser ret spændende ud for HIF. Men helt ærligt - Hvor lang snor har Agger som træner ? Med den startopstilling HB-Køge kom med, er det vel en smule tyndt, at undskylde sig med skader ? Der var masser af erfaring og dygtighed i den opstilling. I min optik har HB-Køge, trods skader og stolpe ud - underpræsteret voldsomt. Kun nogle få spillere viser lidt spilleglæde og fandenivoldskhed. Savner faktisk "håndværkeren" Henrik Lehm som træner...
Hbkups 13:26          
Hvad snakket du om - fald nu af Ruds historie

Pånær en plads, er det samme hold som i foregående fire kampe, herunder jubel kampen mod Fredericia!

En udskiftning kan alle holde til - indse dog at Klubben drives amatøragtigt
Fredag 3. december
Torsdag 2. december