Luk

HIF rejste sig og spolerede Wichmanns debut

| 1. Division | 15 kommentarer

Infoboks

Hvidovre IF - Kolding IF 2-0
1. division
66' 1-0 Marcus Lindberg
90' 2-0 Tobias Thomsen

Kristoffer Wichmann tabte lørdag sin første kamp som Kolding-træner med 0-2 til Hvidovre, der endelig kom tilbage på sporet efter fem nederlag på stribe i 1. division.

Kolding IF fyrede for en uge siden Morten Mølkjær efter 2-4-nederlaget i bundkampen mod Skive, og sidenhen er Kristoffer Wichmann blevet ansat.

Den tidligere HIK-træner stod lørdag eftermiddag for første gang i spidsen for Kolding, der gæstede formsvage Hvidovre, der gik ind til hjemmekampen med fem nederlag på stribe i 1. division.

Derfor var der særdeles vigtige point på spil for begge mandskaber, men det startede skidt for Kolding, der allerede efter otte minutter måtte udskifte anfører Sebastian Sommer grundet en skade.

Hvidovre havde optræk til en del farlige situationer i første halvleg, men værterne savnede det sidste.

I det 39. minut sendte Mikkel Nøhr et godt indlæg til bageste stolpe, hvor Kim Aabech akkurat ikke kunne nå frem, mens Matti Olsen forsøgte sig lige før pausen, men Frederik Ibsen reddede i Kolding-målet.

Kort inde i anden halvleg udførte Kolding en omstilling til perfektion, og så sparkede Denis Fazlagic bolden i nettet, men gæsternes offensivspiller blev vinket offside i situationen, så målet fik ikke lov at stå.

Kolding var igen særdeles nærgående fire minutter senere, hvor indskiftede Adam Jakobsen med ydersiden sendte bolden få centimeter forbi stolpen.

Trods de store muligheder lykkedes det ikke Kolding at komme i front, hvilket skulle vise sig at blive dyrt for de jyske gæster på Pro Ventilation Arena.

Midtvejs i anden halvleg kom Frederik Ibsen nemlig på mellemhånd efter et Hvidovre-frispark, og så sparkede Marcus Lindberg værterne i front på returbolden.

Kolding var i de døende minutter særdeles tæt på en udligning, men Filip Djukic reddede i Hvidovre-målet. Til sidst slog værterne kontra, og så afgjorde Tobias Thomsen det til slutresultatet 2-0.

Hvidovre har nu ni point ned til Kolding, der forsat ligger næstsidst i 1. division.


Af Martin Schmidt
Fredag 16. april