Luk

HIF vil have tilskuere: Kør din bil ind på stadion

| NordicBet Liga | 18 kommentarer

Infoboks

Hvidovre IF's salgs- og sportschef Peter Lassen har fundet på, at folk skal kunne køre deres bil ind på løbebanen på Pro Ventilation Arena. På den måde får klubben tilskuere til sine kampe på en lidt alternativ måde.

Hvidovre IF vil gerne have fans på stadion, når 1. division på et tidspunkt går i gang igen, men det bliver på en meget utraditionel måde.

Rundt om græstæppet på Pro Ventilation Arena er der en løbebane, og salgs- og sportschef Peter Lassen har fundet på, at folk skal kunne komme i deres biler og parkere på løbebanen under kampene.

- Det kom lidt af FC Midtjyllands tiltag om drive in-fodbold, og så tænkte jeg: 'Vi har en løbebane, hvor der er plads til 50 biler. Vi prøver det sgu,' siger Peter Lassen til bold.dk.

Han fortæller, at der må være fire mand i hver bil, og det betyder altså, at der kan blive plads til 200 mennesker i bilerne omkring banen. En billet koster 1.000 kroner pr. bil.

- Der er allerede en masse, der har købt. Sponsorerne har allerede fået buddet.

- Jeg tror aldrig, det er set før på verdensplan. Nu prøver vi at se, om ikke det kan gå, siger Peter Lassen, som slår fast, at idéen følger alle myndighedernes retningslinjer, så han har ikke haft den til godkendelse nogen steder.

- Vi har ikke ringet til Kåre Mølbak. Vi overholder alt. Der er god afstand mellem bilerne, og alle skal blive i bilerne, siger Peter Lassen.

Han fortæller, at man via SMS kan bestille øl, pølser, sodavand og den slags, og når man har bestilt, vil man få leveret til døren. En bakke vil ganske simpelt blive placeret på jorden uden for bilen, og så kan man træde ud og snuppe den, når kioskmedarbejderen er forduftet.

Flere andre stadioner i Danmark har løbebaner omkring græstæppet – eksempelvis Ceres Park i Aarhus.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 7. august