Luk

HIK ødelagde FA 2000's ubesejrede stime

| 2. Division | 2 kommentarer
HIK ødelagde FA 2000's ubesejrede stime
Foto: Hellerup IK

HIK var spildominerende og vandt da også med 2-0, da klubben søndag tog imod FA 2000, som dermed fik en ubesejret stime på fire kampe ødelagt.

2. divisionsoprykkeren FA 2000 har med fire kampe som ubesejret gjort det godt på det seneste, og den succes skulle klubben forsøge at udnytte, da det lørdag eftermiddag gjaldt en udekamp mod HIK i 2. divisions gruppe 1.

HIK mødte op med en sejr over Holbæk i bagagen og en mulighed for at hænge på Vanløse IF, som er på en aktuel andenplads i tabellen.

Det var god motivation for Hellerup-klubben, som sad tungt på begivenhederne kampen igennem, mens FA 2000 stillede sig dybt og ventede på at føre kontrakniven ind.

HIK havde flere store chancer før pausen. Efter 19 minutter blev bolden sendt i feltet, men hovedstødet strøg over mål.

Minuttet efter opstod en ny kæmpechance, da en af HIK'erne fik bolden i udkanten af feltet, men skød lige på FA 2000-keeperen.

Det forblev målløst før pausen, men i anden halvleg fik vi hul på bylden.

Efter 53 minutter fik HIK frispark lige uden for feltet i højre siden. Mathias Mejer sparkede bolden fladt ind mellem venner og fjender, og på en eller anden måde strøg den helt ind i kassen.

FA 2000 var lige ved at svare tilbage efter 58 minutter, da en af udeholdets spillere fik chancen i en helt fri position ved bageste stolpe, men headede over kassen.

To minutter efter den chance blev Jeppe Brandrup nedlagt i feltet, og så var der straffespark til HIK. Den eksekverede Jonas Hebo Rasmussen iskoldt, og så var nordkøbenhavnerne på 2-0.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Lørdag 19. oktober
Fredag 18. oktober