LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

HIK-profil prøvetræner hos Aston Villa

| International | 0 kommentarer
HIK-profil prøvetræner hos Aston Villa
Foto: HIK
HIK's Carl Lange er i disse dage til prøvetræning hos Championship-klubben Aston Villa, hvor han testes af på klubbens U23-hold.

Carl Lange fik sit gennembrud for HIK i foråret og har igen i efteråret været blandt holdets profiler i 2. division og i kampene mod Silkeborg i DBU Pokalen, hvor han også fik scoret.

Langes flotte præstationer tiltrækker interesse fra udlandet, da offensivspilleren i disse dage er til prøvetræning i Aston Villa.

- Det er en rigtig sjov oplevelse at få lov til at træne med, og jeg er da både glad for og stolt af, at muligheden bød sig, siger Lange til bold.dk.

Lange skal i denne omgang træne med fire gange over et par dage. Han vender hurtigt retur til Danmark, da skolen kalder.

- Jeg har en gymnasieopgave, jeg skal have skrevet, så jeg er nødt til at tage hjem igen tirsdag aften, så det bliver i første omgang et kort visit.

- Jeg har dog allerede fået et godt indtryk af niveauet herovre. Selvom det er U23, er det nogle rigtig dygtige spillere, og det er fedt at teste sig af mod nogle på et højt niveau.

- Der er nogle store gutter i blandt, men jeg er vant til at spille seniorfodbold, så det er intet problem, og både fysisk og teknisk kan jeg godt være med. Det er i det hele taget en fed oplevelse, siger Lange til bold.dk.

19-årige Langes aftale med HIK løber til sommeren 2018.

mikkel@bold.dk

Se Chelsea - Tottenham Stream live på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 24. januar
Onsdag 23. januar