LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

HIK tilknytter 67 landskampe i trænerstaben

| 2. Division | 0 kommentarer
HIK tilknytter 67 landskampe i trænerstaben
Foto: Hellerup IK
Peter Møller og Thomas Kahlenberg tilslutter sig Torben Storm, og trioen skal i denne sæson hjælpe HIK’s U17- og U19-spillere op på et højere niveau.

HIK har deres bedste seniorhold i landets tredjebedste række, hvor Hellerup-klubben i foråret skal deltage i nedrykningsspillet i 2. division.

Det vil man gerne ændre på, og som led i en større ungdomssatsning har klubben netop tilknyttet de tidligere topspillere, Peter Møller og Thomas Kahlenberg, i trænerstaben.

De tidligere Superliga-profiler og udenlandsprofessionelle har tilsammen optrådt 67 gange på det danske landshold, og skal sammen med Torben Storm være ansvarlige for HIK’s morgentræninger på U17- og U19-niveau.

Tilgangen glæder talentsportschef Philip Hansen enormt meget.

- Vi er meget glade for at få tilknyttet Peter og Thomas. Peter har længe haft sine børn spillende i klubben, så det var oplagt at forhøre ham.

- Hvad angår Thomas, så prøvede vi bare lykken. Jeg vidste Thomas havde taget T-træner uddannelsen og gik derfor med tanken om måske at prøve trænergerningen af, og så var der oplagt at prøve sig af i samarbejde med tidligere træner og holdkammerat.

- I HIK satser vi meget på ungdomsarbejdet, og vi søger konstant at fremme forholdene for vores bedste unge spillere. Den tankegang blev præsenteret for teamet, og de ønskede alle at være en del af det seriøse projekt, siger Philip Hansen til bold.dk.

HIK indleder foråret i 2. division på lørdag, når VSK Aarhus gæster kunstgræsset i Gentofte.

kenneth@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Kenneth Hansen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 22. januar