Luk

Hiljemark: Ufattelig svær beslutning

| 3F Superliga | 4 kommentarer

Infoboks

AaB’s Oscar Hiljemark kalder det en ufattelig svær beslutning at stoppe sin aktive karriere som 28-årig.

AaB har onsdag meddelt, at klubbens svenske midtbanespiller Oscar Hiljemark stopper sin aktive karriere og i stedet bliver assistenttræner i klubben.

28-årige Hiljemark har haft problemer med skader og forklarer, at beslutningen på ingen måde har været nem.

- Beslutningen om at stoppe en karriere med mange store højdepunkter har været ufattelig svær og har været noget tid undervejs, men efterhånden var der ikke anden udvej, hvilket bare er en svær erkendelse at nå frem til, siger Hiljemark til AaB's hjemmeside.

- Jeg er både forbandet og ked af det, men omvendt er det også en stor lettelse for mig, at beslutningen nu er truffet. Jeg er ærgerlig og ekstremt skuffet over, at jeg ikke har kunnet bidrage mere på banen i AaB, hvor vi har gang i et superspændende projekt, og derfor glæder jeg mig samtidig over stadig at kunne være en del af klubben.

- Jeg har altid forestillet mig, at jeg engang skulle gå trænervejen, men havde ikke tænkt, at det allerede skulle være nu, men jeg blev både glad og stolt, da Inge og AaB forelagde idéen om at indgå i trænerstaben omkring Superligaholdet.

- Som person er jeg meget ærgerrig, og jeg ser frem til at lære fra Marti og Rasmus (Cifuentes og Würtz, red.) og den øvrige del af trænerstaben, og så skal jeg bidrage bedst muligt med mine kompetencer, så vi sammen kan opnå succes.

Hiljemarks kontrakt gælder frem til sommeren 2024.


Af Mikkel Nøhr
Søndag 25. juli
Lørdag 24. juli