LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Hillerød er klar til 2. division

| Danmarksserien | 23 kommentarer
Hillerød er klar til 2. division
Foto: Getty Images
Med en 4-1-sejr over Kastrup sikrede Hillerød sig oprykning til 2. division for næsen af Herlev, der vandt med 2-1 over Jægersborg.

Lørdag skulle den fjerde og sidste oprykker til 2. division findes. Ringkøbing, Skovshoved og Lyseng havde allerede sikret sig oprykning, og nu skulle vinderen af Danmarksserien pulje 1 findes. 

Der ventede noget af et drama, da Hillerød og Herlev skulle kæmpe om førstepladsen. Før runden var det helt lige mellem de to hold, der begge havde 51 point og havde en målscore på plus 31. Hillerød førte dog, fordi de havde scoret tre mål flere end Herlev.

Hillerød skulle møde Kastrup ude og kunne sikre oprykningen ved som minimum at matche Herlevs resultat i deres hjemmekamp mod Jægersborg.

Det blev dog ikke så spændende, som det kunne have blevet. Hillerød kom nemlig hurtigt foran og gjorde det til 2-0, før der var scoret i kampen mellem Herlev og Jægersborg.

Kastrup fik reduceret før pausen, og Herlev var også kommet foran. Jægersborg fik dog udlignet mod Herlev, så der stod 1-1 ved pausetid, mens Hillerød var 2-1 foran.

Herlev satte tingene på plads i anden halvleg og endte med at vinde med 4-1. Herlev tog også tre point med en 2-1-sejr, men det var ikke nok, og derfor er Hillerød klar til 2. division i næste sæson.

Se alle kampe fra Europa League Stream live på Eurosport Player 
Advertisement

Af Peter Miles
Torsdag 21. februar
Onsdag 20. februar