Luk

Hillerød leverede uden corona-ramt Lønstrup

| 2. Division | 2 kommentarer

Infoboks

Hillerød har vundet tre kampe i træk uden at lukke mål ind, og det er endda uden cheftræner Christian Lønstrup, som har været ude med corona.

Nordsjællandske Hillerød har leveret varen de seneste uger, hvor holdet har vundet tre 2. divisions-kampe i streg uden at lukke mål ind.

De tre sejre er sågar sikret uden cheftræneren på sidelinjen, da Christian Lønstrup, som tog over som træner i Hillerød i januar, har været ude med corona.

I Lønstrups fravær har assistenten John Bredal ført holdet til sejrene, og Bredal forklarer, at holdet har bygget videre på det, som Lønstrup allerede har sat i gang. 

- Lønstrup har været ude i disse kampe, hvor jeg derfor har været ved roret i stedet for ham, og det viser bare lidt om, at vi har et samarbejde og et makkerpar, som fungerer, siger Bredal til bold.dk.

- Vi har på ret kort tid fået skabt et fundament, så vi i en uge med tre kampe mod stærke modstandere har vundet alle tre med en målscore på 5-0 og også scoret en del på hjørnespark, som er en af vores specialiteter.

- Lønstrup har fået skabt noget solidt, som jeg og holdet har bygget videre på i disse kampe, og som allerede nu er stærkt nok til, at vi nu har holdt buret rent i fire kampe i træk og endda vundet de tre på få dage. 

- Nu kommer Løns tilbage til et hold, som er rykket videre på det, han allerede har sat i gang.

Christian Lønstrup har på det seneste været nævnt som en kandidat som ny cheftræner i OB, hvor John Bredal har en fortid som assistent.

Bredal kender intet til rygtet, men kunne godt se Lønstrup i Superliga-klubben.

- Jeg tror på, at Lønstrup og OB kunne være et godt match. Det kunne jeg godt se for mig, siger Bredal.

Christian Lønstrup har trænererfaring fra Superligaen fra sin tid i FC Helsingør.


Af Mikkel Nøhr
Søndag 16. maj