Luk

Historisk nedrykning for Notts County efter flop

| League 2 | 2 kommentarer
Historisk nedrykning for Notts County efter flop
Foto: Getty Images

Infoboks

Bromley - Notts Co.
National League (29/01)
Oddset 2,45 3,45 2,55
bet365 2,62 3,25 2,62

Notts County var i 1888 med til at stifte English Football League, og for første gang i klubbens historie er de nu ude af EFL efter nedrykningen fra League Two.

Notts County har haft en forfærdelig sæson i den engelske League 2, og lørdag eftermiddag kulminerede det med en nedrykning for traditionsklubben.

Notts Countys var i 1888 med til at stifte den engelske Football League, der frem til 1992 var den bedste fodboldrække i England, indtil Premier League kom til.

Og for første gang i EFL's historie vil Notts County ikke være en del af rækkerne, der i dag tæller Championship, League One og League Two, når turneringerne starter op efter sommerferien.

Klubben havde mulighed for at redde sig før sidste runde i dag. Det ville dog kræve en sejr over Swindon, mens Sol Cambells Macclesfield skulle tabe til Cambridge United.

Ingen af tingen gik dog i opfyldelse, da Notts County selv tabte 3-1, mens Macclesfield hentede 1-1 og dermed blev oppe.

Notts County havde Kasper Schmeichel i truppen i 2009-10-sæsonen, hvor danskeren var med til at rykke op i League One. I sæsonen 2015-16 rykkede klubben igen ned i League Two, og for første gang i EFL-historien er de nu igen rykket ned.

Tre forskellige managere forsøgte at redde holdet i denne sæson. Først blev Kevin Nolan fyret i august 2018 efter en skidt sæsonstart, og efter blot tre sejre i 14 kampe blev Harry Kewell siden fyret i november. Neal Ardley tog over, men kunne altså ikke redde klubben.

Derfor står den efter sommerferien på National League for Notts County og Yeovil, der også rykkede ned.

Danske Daniel Iversen havde heller ikke meget at juble over, da han sammen med Oldham var på banen i League Two. Her blev den danske målmand passeret fem gange i 2-5-nederlaget.


Af Jonas Sand

2 kommentarer

Pastistilkaffen 23:47          
Trist
JesusGil 00:31          
Fedt
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar