Luk

Historisk Union-sejr mod Wolfsburg

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Union Berlin - Wolfsburg 2-0
Bundesliga
49' 1-0 Taiwo Awoniyi
83' 2-0 Sheraldo Becker

Union Berlin vandt lørdag eftermiddag 2-0 hjemme over Wolfsburg i Bundesligaen. Det var første gang hjemmeholdet vandt en kamp mod Wolfsburg.

Der var vigtige point på spil i subtoppen af den tyske Bundesliga, da Union Berlin tørnede sammen med Wolfsburg lørdag eftermiddag i landets hovedstad.

De to hold lå på henholdsvis femte- og sjettepladsen i ligaen, hvor gæsterne fra Wolfsburg var kun ét point foran hjemmeholdet inden dagens kamp.

Til gengæld kom Union til kampen med to sejre i bagagen, mens Wolfsburg havde tabt de to seneste ligaopgør efter en ellers god start på sæsonen.

Union havde aldrig vundet en kamp mod Wolfsburg, så der var altså mere end tre point på spil.

Gæsterne fra Wolfsburg var bedst i første halvleg, hvilket udmøntede sig i en række fine muligheder.

Hjemmeholdet bed dog også fra sig, da de ramte stolpen på en stor chance tæt under mål efter 25 minutter.

Der var dog ingen af holdene der kom på tavlen i første halvleg.

Hurtigt mål i anden halvleg

Anden halvleg var ikke mere end fire minutter gammel, før hjemmeholdet tog føringen.

Genki Haraguchi sendte Taiwo Awoniyi alene igennem med en flot stikning, og angriberen satte køligt bolden mellem benene på målmanden til 1-0 for Union Berlin.

Kampen bølgede frem og tilbage efter scoringen, men man skulle frem til otte minutter før tid, før den sidste scoring faldt.

Endnu engang var det hjemmeholdet, og denne gang var det på et hovedstød fra Sheraldo Becker som målmanden ikke kunne holde på den rigtige side af stregen.

Dermed vandt Union Berlin sin første kamp over Wolfsburg nogensinde og gik tilmed forbi dem i tabellen, så de nu sidder på femtepladsen i Bundesligaen


Af Tobias Bladt Haarder
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december