Luk

Hjemmedebut for FCK-talent: Surrealistisk

| Conference League | 4 kommentarer

Elias Jelert kom torsdag ind til sin debut i Parken, da FC København tabte 1-2 til PAOK, og selve debuten var en stor oplevelse for Jelert, selvom de endte med at tabe kampen.

FC København skuffede hjemme i Parken torsdag aften, da de forlod græstæppet med et nederlag på 1-2 til PAOK i Conference League.

Her blev den blot 18-årige Elias Jelert indskiftet i slutfasen, og dermed fik han sin hjemmebanedebut for FCK, og det var en stor oplevelse for det unge talent, der dog ikke havde regnet med det.

Kamil Grabara så nemlig rødt efter ni minutter af kampen, og så havde Jelert forberedt sig på, at torsdag aften skulle bruges på bænken.

Det fortæller han til FCK's hjemmeside.

- Det var helt vildt, for der var virkelig knald på, så det er nærmest surrealistisk at stå her bagefter.

- Jeg havde ikke lige regnet med spilletid, men selvfølgelig vidste jeg, at der var en mulighed. Men efter det tidlige røde kort, så tænkte jeg, at det ikke blev til noget i aften.

- Men da der manglede en halv times tid, fik jeg besked på at holde mig klar, og det var fantastisk at komme ind og spille foran Nedre C og Sektionen.

Det endte dog ikke med den helt store succeshistorie for unge Jelert, da FCK-mandskabet ikke formåede at fuldende comebacket, men han var dog alligevel en smule tilfreds efterfølgende.

- Selv om vi ender med at tabe, er det selvfølgelig en drøm, der er gået i opfyldelse med at spille i Parken, og så endda til en europæisk kamp foran 20.000 tilskuere.

18-årige Elias Jelert fik sin debut for FC København i sidste uge, da han fik 12 minutter på banen i 3F Superligaen mod SønderjyskE.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Raymund Nelausen
Fredag 3. december
Torsdag 2. december