LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Hjemvendt DC har fået hår på brystet i Belgien

| Op/nedrykningsspil | 0 kommentarer
Hjemvendt DC har fået hår på brystet i Belgien
Foto: Westerlo

Infoboks

Vendsyssel - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (11/02)
bet365 5,00 4,00 1,61
NordicBet 6,25 4,05 1,57
Oddset 5,60 4,10 1,60
YouBet 5,35 4,10 1,59

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Daniel Christensen er glad for sin tid i belgisk fodbold, der har givet ham hår på brystet, et møde med en anderledes kultur og en masse fede oplevelser. 

Efter to år i belgisk fodbold er Daniel Christensen vendt hjem til Danmark, nærmere bestemt nyoprykkede Vendsyssel. 

Den 29-årige venstreback er glad for sit ophold i Westerlo, og han føler, at han har fået hår på brystet i Belgien. 

- Det har givet mig meget hår på brystet og læring om, hvordan det også kan være at være professionel fodboldspiller, siger DC til bold.dk og fortsætter.

- Det er meget anderledes at spille uden for Danmark, hvor man pludselig er ham udlændingen i omklædningsrummet, der ikke nødvendigvis forstår alt, hvad der bliver sagt, før der bliver oversat. 

- Herhjemme klapper man ofte hinanden på skuldrene og spørger hvordan man har det, men sådan er det ikke altid i udlandet, siger den nyslåede Vendsyssel-spiller. 

Den anderledes kultur blev i høj grad personificeret igennem klubbens træner, Jacky Mathijssen, der ikke ligefrem får topkarakter i mandskabspleje. 

- Vi havde en træner, der nærmest ikke ænsede, hvis folk gik forbi ham på gangen. Han var sig selv nærmest, og han kunne knap nok kommunikere med holdet. Man vidste aldrig, hvor man havde ham, og om han var i godt eller dårligt humør, siger DC. 

Udover mødet med en anden kultur, så havde Daniel Christensen en masse gode oplevelser i Belgien, hvor han spillede mod storklubber som Anderlecht og Club Brügge. 

- Det var fedt at opleve en anden kultur og få lov til at spille på nogle fede stadions. Vi spillede og vandt i Anderlecht for første gang i ti år, og det var en stor oplevelse at spille mod Club Brügge for eksempel. 

- Der er mange fede oplevelser, som jeg ikke vil være foruden, og alt i alt har det været en god og lærerig tid. Det har også været hårdt engang imellem, men heldigvis har jeg en dejlig familie, der har støttet mig hele vejen igennem, siger Daniel Christensen afslutningsvis til bold.dk

DC har skrevet under på en to-årig aftale i den nyoprykkede Superliga-klub Vendsyssel. 

bold@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Martin Schmidt

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 23. januar