LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hjemvendt Geertsen fortsat uden kontrakt

| bold.nyt | 4 kommentarer
Hjemvendt Geertsen fortsat uden kontrakt
Foto: Sandnes Ulf
Nicolai Geertsen har takket nej til en række udenlandske klubber og står derfor stadig uden kontrakt. Han håber på at finde en klub i nærheden af København.

Forsvarsspilleren Nicolai Geertsen skiftede i sommeren 2014 til norske Egersunds IK, hvor han spillede en halv sæson, inden han skiftede til Sandnes.

Her nåede Geertsen tre sæsoner, inden han ved årsskiftet valgte at takke nej til en forlængelse, da han i stedet ønskede at vende retur til Danmark.

Her i starten af marts er Geertsen fortsat uden klub, og det ærgrer ham.

- Det er selvfølgelig en skidt situation, jeg står i. Jeg vidste godt, at det måske kunne være svært at finde en klub lige med det samme, men det er selvfølgelig skuffende for mig, at jeg på nuværende tidspunkt stadig står uden kontrakt, siger Geertsen til bold.dk.

- I Danmark sker de fleste klubskifter om sommeren, så det er ikke unormalt, at der ikke er skiftet så meget ud. Men jeg havde selvfølgelig håbet på, at jeg stod med en kontrakt på nuværende tidspunkt.

Nicolai Geertsen forklarer, at der trods alt har været flere henvendelser og også en prøvetræning i Danmark.

- Jeg har hørt fra en del danske klubber og var nede at teste mig selv af i Nykøbing FC, hvor jeg kunne se mere til klubben, mens de kunne se mere til mig.

- Det gik godt. Det er en fed klub, og de var også tilfredse med mig, men jeg må bare erkende, at det ligger for langt væk, siger Geertsen, som er blevet far og efter afskeden med Norge er flyttet til København.

Godt med muligheder i udlandet
Geertsen lægger ikke skjul på, at ambitionen er at finde noget i hovedstadsområdet, og at han derfor har takket nej til en række tilbud.

- Jeg har haft mange muligheder i udlandet, selvfølgelig især i Norge, men også i Sverige og Island. Bodø/Glimt og Tromsø fra den bedste norske række ville begge have mig, og der har også været andre gode muligheder.

- Jeg har selvfølgelig lyttet til det, når de har henvendt sig, men jeg kan bare mærke, at det ikke er det rigtige.

- Efter min tid i Norge vil jeg hjem til Danmark nu, så selv om flere af tilbuddene er gode, er det ganske enkelt ikke aktuelt for mig lige nu.

26-årige Geertsen spillede fast for Sandnes og endte også med at blive anfører i klubben, som spiller i den næstbedste norske række.

Han er ærgerlig over, men samtidig forstående for, at der ikke har været vist større interesse fra danske klubber.

- Jeg kan godt forstå, at der er mange danske klubber, som nok ikke har fulgt så meget med i, hvordan det er gået mig deroppe, og hvor godt jeg har spillet. Jeg har spillet mange kampe og været en profil i Sandnes, så jeg havde selvfølgelig håbet på, at jeg ville være attraktiv på markedet – også i Danmark.

- Men herhjemme husker mange mig nok for min sidste tid i HB Køge, hvor jeg godt selv ved, at jeg ikke sluttede godt af.

- Det er dog vigtigt at huske på, at jeg var 22 år, da jeg spillede i klubben. Jeg er 26 i dag og har spillet over 100 kampe på et fint niveau i Norge, så det er selvfølgelig en udviklet og meget bedre spiller, der vender hjem. Det håber jeg på, at jeg snart får muligheden for at vise frem, siger Geertsen til bold.dk.

Nicolai Geertsen har udover i HB Køge også en fortid i Brøndbys ungdomsafdeling og BSV.

mikkel@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr
Tirsdag 23. april