Luk

Hjørnesparksscoring ødelagde Bo H-debut

| 3F Superliga | 79 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - OB 1-2
Superligaen Grundspil
15' 0-1 Bashkim Kadrii
59' 1-1 Pione Sisto
90' 1-2 Jørgen Skjelvik

Bo Henriksen indledte sin karriere som FC Midtjylland-cheftræner med at tabe 1-2, da Jørgen Skjelvik i overtiden scorede på et direkte hjørnespark for OB i 3F Superligaen.

Fredag aften vendte 3F Superligaen tilbage fra sommerferie, da FCM tog imod gæsterne fra OB hjemme på MCH Arena til sæsonens første opgør.

Og her var der en masse nye ansigter i spil, da Bo Henriksen og Andreas Alm begge stod foran deres første officielle kamp i spidsen for deres nye arbejdsgiver, men det var svenskeren, som fik den bedste start på kampen.

Det var godt nok hjemmeholdet, som kom bedst ud til opgøret, men de havde svært ved at spille sig frem til de store chancer, og dermed kunne Bashkim Kadrii give Alm den bedst mulige start på tilværelsen i 3F Superligaen.

Efter 15 minutter endte bolden lidt tilfældigt hos Kadrii i FCM-feltet, hvor han elegant tæmmede bolden og bankede den ind i netmaskerne bag Jonas Lössl, og så var gæsterne fra Odense foran med 1-0.

Det var dog ved at blive endnu værre for Henriksen, da Lössl få minutter efter var tæt på at give FCM-træneren en forfærdelig debut.

Her spillede landsholdsreserveren bolden ud i fødderne på Issam Jebali, men OB-spilleren brændte efterfølgende, og dermed slap Henriksen med skrækken.

FC Midtjylland kom dog bedre med i opgøret, hvor de efter 22 minutter følte sig snydt for et straffespark, da OB’s Robin Østrøm fik bolden på armen, men det var ikke noget, som dommer Sandi Putros gad at fløjte for.

Inden pausen sad midtjyderne på spillet, men det var ikke meget offensivt, som de kunne byde ind med, da de havde det rigtigt svært mod en OB-defensiv, som stod godt i de bagerste geledder, og dermed var stillingen 1-0 til OB ved pausen.

Sisto skabte stor Bo H-jubel

Anden halvleg var tæt på at starte som den første, da Kadrii endnu engang fik muligheden for at skabe stor jubel ude på OB-bænken.

Her samarbejdede han flot med Emmanuel Sabbi, men denne gang var Lössl klar og formåede at stå i vejen for skuddet inde på stregen.

Den store jubel kom dog efter 59 minutter, men denne gang var det Henriksen, som endelig kunne rejse sig fra bænken og levere sin velkendte måljubel. 

Det skyldes, at Pione Sisto tog sagen i egen hånd og sendte et godt skud afsted fra kanten af feltet. Her kunne Oliver Christensen ikke gøre noget ved det velplacerede forsøg, og dermed kunne man se Henriksen styrte rundt ude på sidelinjen og fejre, at hans mandskab nu var tilbage i opgøret.

FC Midtjylland fortsatte dog deres intense jagt på en ny scoring, da udligningen havde sat godt gang i hjemmeholdet og seks minutter senere var Gustav Isaksen tæt på at bringe midtjyderne foran med 2-1.

Isaksen formåede at sende et godt langskud afsted, men heldet var ikke med den unge FCM-spiller, da han måtte se sit flotte forsøg gå forbi den ene opstander.

Vild scoring i overtiden

FC Midtjylland lagde et tungt pres på OB, der i stedet forsøgte sig med lange bolde mod indskiftede Mart Lieder, men angriberen havde ikke de nemmeste arbejdsbetingelser.

Isaksen var derimod 14 minutter før tid endnu engang tæt på at bringe midtjyderne foran, men Christensen hev en ny stor redning frem.

Isaksen var flyvende i slutfasen, og kun to minutter senere kom han frem til en ny mulighed, men bolden ville bare ikke ind over stregen, da han fik blokeret sit skud af en OB-spiller.

Henriksen tvang sine tropper frem i banen i jagten på et vindermål, men midtjyderne kunne bare ikke overliste OB's Christensen inde i målet.

FC Midtjylland formåede dog ikke at få gang i måltavlen igen, og dermed var det faktisk OB, som kunne tage hjem til Fyn med alle tre point, da Jørgen Skjelvik scorede direkte på et hjørnespark i overtiden.

Et kæmpe slag i ansigtet på Bo Henriksen og co., som indledte samarbejdet med et 1-2-nederlag til OB og Andreas Alm, som til gengæld fik en drømmedebut i 3F Superligaen.


Af Raymund Nelausen
Mandag 26. juli