Luk

Hjulmand: Braithwaite spiller ikke for DK i år

| La Liga | 5 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Real Madrid
La Liga (24/10)
Oddset 2,65 3,75 2,45
bet365 2,70 3,60 2,50

Kasper Hjulmand bekræfter, at Martin Braithwaite ikke kommer til at spille for Danmark ved de kommende to landsholdssamlinger.

Martin Braithwaite kom i august til skade med sit knæ, og i midten af september blev den danske landsholdsangriber så opereret.

I spanske medier har der været spekuleret i, at den danske Barceona-angriber sidder ude resten af året, og mandag kunne landstræner Kasper Hjulmand så bekræfte, at han i hvert fald ikke kommer i aktion for Danmark ved de kommende to landsholdssamlinger i oktober og november.

Således er Braithwaite altså ude i et godt stykke tid, men det er ikke noget, der slår angriberen ud af det, melder landstræneren.

- Martin Braithwaite er ved godt mod. Han er ikke til at slå ned, og han mener jo, at han kommer stærkere tilbage. Det skulle ikke undre mig, at han gør det.

- Han klør på og træner godt. Tidsmæssigt ved jeg ikke, men det bliver ikke ved de her to samlinger i oktober eller november, og så tager vi den derfra. Men lur mig, om han ikke kommer stærkere tilbage, lyder det fra Hjulmand.

Barcelona meddelte i forbindelse med Braithwaites operation ikke hvor lang tid, han ventes at sidde ude.

30-årige Braithwaite nåede at spille tre kampe, score to mål og lave et oplæg for Barcelona inden sin skade.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 21. oktober