LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hjulmand: Danske talenter har pissegodt ry

| Superligaen | 7 kommentarer
Hjulmand: Danske talenter har pissegodt ry
Foto: Getty Images

FCN-træner Kasper Hjulmand er ikke udpræget enig i Alexander Zornigers kritik af danske talenters mentalitet. De er ambitiøse og har et godt ry, siger han til Ekstra Bladet.

FC Nordsjælland-træner Kasper Hjulmand har et rigtig positivt indtryk af unge danske spilleres mentalitet.

Dermed erklærer han sig uenig med Brøndby-træner Alexander Zorniger, som efter søndagens kamp mod Hobro forklarede, at mange unge danskere ikke har mentaliteten til at tage næste skridt. Den køber Hjulmand ikke, siger han til Ekstra Bladet.

- Vi har aldrig haft en ungdom, der var så dygtig og ambitiøs som nu. Jeg synes, at vi i Danmark godt kan være stolte af de drenge, vi har ude i Europa. De har et pissegodt ry, og klubberne er glade for dem, siger Kasper Hjulmand til mediet.

Hjulmand påpeger vigtigheden af, at man lærer at forstå, hvordan de unge tænker i dag. Han oplever, at de unge danskere er flittige og fulde af optimisme. 

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

7 kommentarer

FC Nordsjælland 21:00          
»Vore dages ungdom elsker luksus. Den har dårlige manerer, foragter autoritet, har ingen respekt for ældre mennesker og snakker når den skulle arbejde. De unge rejser sig ikke længere op, når ældre kommer ind i et værelse. Den modsiger sine forældre, skryder i selskaber, sluger desserten ved spisebordet, lægger benene overkors og tyranniserer lærerne«.
Sokrates, ca. 450 år før vor tidsregning (og Zorniger i dag)
HurtigHøne 21:13          
Jeg anerkender din pointe - men til info, så er det citat af flere omgange påvist at være af falsk karakter. Så kan det være, at du lige præcis kan nå at redigere din besvarelse, inden du bliver overfaldet af drama-seekers der ikke just deler dit synspunkt ;)
ComeOn@ 21:49          
Det er muligt at de har et godt ry, men de har ualmindeligt svært til at leve op til det, når de skal ud og stå på egne ben.
Af den store skare af talenter der bliver solgt til udlandet, er der en yderst beskeden succesrate
Pantic 22:17          
Og ved vi om vores succesrate er meget lavere end andre landes er det, taget størrelse af landet i betragtning? Klubber i større ligaer hiver et utal af unge spillere i en tidlig alder, i håb om at finde en diamant iblandt dem.

I bund og grund, ville Zorniger vel bare finde et forsvar af, hvorfor der ikke var nogen danskere i startopstilingen. At han måske kom ud på dybt vand (ifølge eksperterne) er så en anden sag.
RaZZ87 22:41          
Der er ligeledes mange lovende tyske talenter, der aldrig slår igennem. Ligeså engelske og franske. Der er i disse dage en del spillere på vores landshold, der tog til udlandet som meget unge, hvilket vidner om, at danske talenter godt kan klare sig. Vi hører tit om, at danske spillere er tryghedsnarkomaner, men der er ikke meget bevis for, at det gør sig gældende i højere grad end andre lande.

Jeg er uenig med Zorniger her, men jeg har samtidig svært ved at klandre Brøndby alt for meget for deres mangel på danskere. De har mistet mange unge spillere til udlandet, før de kunne slå igennem i blåt og gult.
HG 22:49          
Det var da bare et ualmindeligt sløjt forsvar af egne handlinger, Zorniger kom med. Lad ham da blot sidde der alene med sine tåbelige udtalelser!! Sikke en gang fordrukken sludder.
Bløde babser 23:09          
Hjulmands måske mest rammende kommentar fra den oprindelige artikel er desværre ikke gengive på bold.dk, men I skal da ikke snydes.
- Hvad hvis det er alle os, der arbejder med dem, der er galt på den? Hvis ens egen referenceramme er, hvordan verden så ud for 20-30 år siden, spejler vi dem i vores verden, men det er en helt anden tid nu.
Den rammer 100% den følelse jeg havde efter Felix Magath kommentarer til TV3 efter Brøndby-Hobro.
Lørdag 25. maj