Luk

Hjulmand: England-sejr giver os tro på mere

| UEFA Nations League A | 2 kommentarer

Infoboks

England - Danmark 0-1
UEFA Nations League A Gruppe 2
32' 0-0 Harry Maguire
35' 0-1 Christian Eriksen
90' 0-1 Reece James

Den danske landstræner Kasper Hjulmand er klar til at gå efter sejren i puljen i Nations League efter sejren mod England.

Det danske landshold sikrede sig onsdag en stor triumf i Nations League, da de vandt 1-0 over England på Wembley.

Med sejren er Danmark to point bag Belgien før de sidste to gruppekampe mod Island og netop Belgien. Den danske landstræner, Kasper Hjulmand, fortæller, at han håber, at onsdagens sejr over England kan booste Danmark til en samlet sejr i gruppen.

- Vi har en selvforståelse, og jeg er havnet ned i en gruppe spillere, som er lige dele ambitiøse og lige dele ydmyge overfor, hvem vi er, og hvad vi vil opnå. Vi vil opnå og vinde mest muligt og tror på, at vi kan måle os med de bedste, siger Hjulmand og fortsætter:

- Vi har så meget kvalitet, og det skal vi have mest muligt ud af. Det er klart, at et rigtig flot resultat på Island banede vejen for at komme her og måle os med et af Europas bedste hold, som har vundet 20 af 21 kampe på Wembley og scorer mål på samlebånd. 

- Det var en stor test i forhold til at række ud efter det, vi vil måle os med, og det betyder meget, at vi fik det boost og kan gå efter at vinde gruppen i de to næste kampe. Alt lykkedes ikke mod England, så vi kan bygge på, men resultaterne booster os, og vi ved, hvad vi kan forbedre, så vi kigger efter mest muligt i alle de kampe, vi spiller, lyder det fra Kasper Hjulmand.

Den 15. november tager Danmark mod Island på hjemmebane. Tre dage efter møder det danske landshold Belgien på udebane. 


Af Johannes Skjøth
Torsdag 29. oktober
Onsdag 28. oktober