Luk

Hjulmand: Eriksen ser kampen fra hospitalet

| EM | 0 kommentarer

Infoboks

Christian Eriksen kommer til at se torsdagens kamp mod Belgien fra Rigshospitalet, hvor landstræner Kasper Hjulmand tror, at Eriksen vil bære sin landsholdstrøje. 

Torsdag aften er Danmark tilbage i Parken efter en rædselsfuld lørdag aften mod Finland, der blev overskygget af Christian Eriksens kollaps. 

Denne gang er modstanderen Belgien, hvor det danske landshold selvsagt gerne ville have haft sin stjerne til rådighed. 

Han kommer dog til at heppe med fra Rigshospitalet, hvor han fortsat er indlagt. Og Eriksen kommer formentligt til at bære sin landsholdstrøje under kampen, spår landstræner Kasper Hjulmand.

- Jeg tror, han vil bære sin trøje og se kampen, fortæller landstræneren på onsdagens pressemøde.

- Jeg tror, at Christian vil se kampen. Det er helt vildt, for hospitalet er lige ved siden af Parken, så han kan se Parken, når han kigger ud ad vinduet. Han vil formentligt kunne høre alt fra Parken, så det er en lidt skør situation for Christian.

Efter kampen mod Finland fik landsholdet tilknyttet psykologer, der kunne hjælpe med at bearbejde den traumatiske oplevelse, og de er fortsat en del af landsholdslejren.

- Psykologerne har været hos os fra første aften, og de er fortsat tilgængelige for hele gruppen og for den enkelte. De har været rigtigt gode og vigtige, og de har hjulpet os enormt meget. Så det har været en vigtig hjælp for os, siger Kasper Hjulmand. 

Der er kampstart torsdag klokken 18.

 

 

 


Af Andreas Roesen
Søndag 25. juli
Lørdag 24. juli