Luk

Hjulmand hiver stjernerne ind mod Israel

| VM | 59 kommentarer

Infoboks

Danmark - Færøerne
VM Kvalifikation UEFA Gruppe F (12/11)
Oddset 1,04 13,50 38,00

Kasper Hjulmands stjerner er tilbage i startopstillingen til kampen mod Israel, og han giver således genvalg til startopstillingen fra mødet med Skotland.

Tirsdag aften er der lagt op til endnu en fodboldfest i et udsolgt Parken, når Danmark tager imod Israel i VM-kvalifikationen.

Danmark kan med en sejr tage et stort skridt mod at sikre billetten til VM, da Israel er nærmeste forfølger i kvalifikationsgruppen.

Til den opgave har Kasper Hjulmand valgt at sende sine stjerner i aktion, efter han rystede posen med ni ændringer mod Færøerne.

Således er spillere som Simon Kjær, Pierre-Emile Højbjerg, Mikkel Damsgaard og Joakim Mæhle tilbage i startopstillingen for Danmark.

Joachim Andersen er tilbage i midterforsvaret med Kjær og Andreas Christensen, og Daniel Wass og Joakim Mæhle er på kanterne.

Højbjerg og Delaney spiller på den centrale midtbane, og den danske fronttrio udgøres af Mikkel Damsgaard, Yussuf Poulsen og Andreas Skov Olsen.

Hos Israel er Munas Dabbur blandt andet blevet sendt på bænken. Han er en af spillerne i den farlige offensive trio, som Kasper Hjulmand har advaret imod.

De to andre i den trio, Manor Solomon og Eran Zahavi er til gengæld fortsat med. Særligt sidstnævnte har Hjulmand talt varmt om op til opgøret, og han har kaldt ham for en af Europas mest flyvende spillere.

Det skal blive spændende at se, om PSV-angriberen kan holdes til jorden i Parken.

Du kan følge kampen live her på bold.dk fra klokken 20.45. Opgøret dømmes af den tyske dommer Tobias Stieler.

Danmarks startopstilling:

Kasper Schmeichel – Joachim Andersen, Simon Kjær, Andreas Christensen – Daniel Wass, Thomas Delaney, Pierre-Emile Højbjerg, Joakim Mæhle – Andreas Skov Olsen, Yussuf Poulsen, Mikkel Damsgaard

Israels startopstilling:

Ofir Marciano – Orel Dgani, Eitan Tibi, Hatem Abd Elhamed – Eli Dasa, Dan Glazer, Bibras Natcho, Manor Solomon, Sun Menahem – Shon Weissman, Eran Zahavi


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 26. oktober
Mandag 25. oktober