Luk

Hjulmand holder øje med Barrett og Abildgaard

| International | 2 kommentarer

Infoboks

FC Köln - Bielefeld
Bundesliga (31/01)
Oddset 2,25 3,20 3,35
bet365 2,10 3,40 3,40

Kasper Hjulmand fremhæver Oliver Abildgaard og Jacob Barrett Laursen i en podcast, hvor han fortæller om den store pulje af spillere, som landstræneren følger.

Landstræner Kasper Hjulmand fortæller i podcasten 'Jeg er landstræneren', hvordan en landsholdsudtagelse foregår.

Her fremgår det, at Hjulmand og landstrænerens team har en gruppe på omkring 50 spillere, som han ser på, og den pulje af spillere rykker sig, som spillere præsterer.

Hjulmand fremhæver eksempelvis den tidligere AaB'er Oliver Abildgaard, der spiller fast i russiske Rubin Kazan, og den tidligere OB'er Jacob Barrett Laursen, som i sommer rykkede til Bundesliga-oprykkerne Arminia Bielefeld.

- Det (gruppen af spillere, Hjulmand holder øje med, red.) er noget, der rykker sig, og hvis der er nogen, som flytter sig, er vi opmærksomme på det. Der er spillere derude, som mange ikke lige tænker over. Nu blev Jens Jønsson udtaget, og det var der måske mange, der ikke lige havde set, siger Hjulmand i podcasten og fortsætter:

- Jeg kan også nævne Oliver Abildgaard, der er taget til Rusland og spiller fast for et storhold, og der er nok ikke mange, der følger med, hvad der sker med Oliver der. Men det følger vi med i.Vi har også Jacob Barrett, der er flyttet til Bielefeld. Han spiller ikke fast endnu, men han er ved at se, om han kan komme ind.

- Så der er flere spillere derude, som vi præcist ved, hvad der sker med. Der er en del spillere, som måske ikke er med på den liste, som vi beder om en rapport på op til en lejr, for det er kun dem, der kan være i spil til en udtagelse, men der er rigtig mange andre, som vi følger med i.

Hele podcasten kan høres her.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar