LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hjulmand jubler over 'fortjent' første udesejr

| Superligaen | 0 kommentarer
Hjulmand jubler over 'fortjent' første udesejr
Foto: Getty Images

FC Nordsjælland-træner Kasper Hjulmand glæder sig over sæsonens første udesejr, og han mener, at det var fuldt fortjent, at FCN besejrede SønderjyskE med 2-1 i Haderslev.

I søndagens tidlige Superliga-kamp noterede FC Nordsjælland sig for sæsonens første sejr på udebane i Superligaen, da Sønderjyske blev besejret med 2-1.

FCN-træner Kasper Hjulmand måtte vente længe på den afgørende scoring, men han var i det hele taget godt tilfreds med indsatsen mod sønderjyderne.

- Vi er godt på toppen af tingene og styrer rigtig meget i kampen. Hvis man ser på hele kampen, producerer vi langt flere chancer, end der kommer imod os, så kontrollen er egentlig rigtig god.

- Vi har lidt mere substans, energi og bid i vores spil i dag, og det kunne jeg godt lide at se, siger Kasper Hjulmand efter kampen og fortsætter.

- Vi vidste, der ville komme kontramuligheder i anden halvleg. Vi udnyttede langt fra dem allesammen, men det var nok til at vinde.

2-1-målet blev sat ind i det 89. minut, da Andreas Skov Olsen noterede sig for sin anden scoring i kampen. Kasper Hjulmand mener, at sejren var fortjent.

- Det var et meget vigtigt mål, for der er stor forskel på at spille en masse uafgjorte på udebane, som vi har gjort, og så at vinde. Jeg synes, det var en fortjent sejr, siger han.

I vandt også over SønderjyskE senest. Er det en ønskemodstander for jer?

- Nej, det er det bestemt ikke. Jeg synes, de er gode, og alle hold i Superligaen ved, hvor svært det er at komme her (Haderslev, red.).

- De er voldsomt irriterende at spille imod, for de har gode og robuste spillere, siger FC Nordsjælland-træneren.

Med sejren kravler Hjulmands tropper op på siden af SønderjyskE i Superliga-tabellen. FC Nordsjælland er nier grundet bedre målscore end SønderjyskE på tiendepladsen.

Magnus Winterskov / bold@bold.dk

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 25. maj