Luk

Hjulmand-kasse sendte Admira væk fra bunden

| Bundesliga | 0 kommentarer

Morten Hjulmand satte gang i Admira Wacker, da han scorede først mål i 4-1-sejren over Altach. Med sejren er Admira Wacke ikke længere sidst i den bedste østrigske række.

Det har ikke været en perfekt sæson for Admira Wacker og danske Morten Hjulmand, der før lørdagens kamp mod Altach indtog sidstepladsen i den bedste østrigske række.

Fem point havde danskerklubben på kontoen efter sæsonens første ti kampe, men kunne med en sejr rykke over dagens modstander, som havde to point flere.

Den opgave kom godt fra start. Det sørgede Morten Hjulmand for, da han efter 11 minutter bragte gæsterne i front og sendte dem på kurs mod den anden sejr i træk.

Den kurs fortsatte Sinan Bakis, da han to gange før pausen formåede at finde netmaskerne og sikre, at Admira Wacker gik til pausen med en føring på 3-0.

Umiddelbart efter pausen kom der en smule spænding tilbage i opgøret, da Mergim Berisha reducerede for Altach på et straffespark. Men mere spændende blev det dog aldrig for udeholdet.

Erwin Hoffer sørgede syv minutter før tid for, at kampen blev helt lukket, da han gjorde det til 4-1. Det blev også kampens slutresultat og betyder, at Admira Wacker nu indtager en plads som nummer ti.

Andetsteds spillede Rasmus Nissen Kristensen hele kampen, da Salzburg spillede 1-1 på udebane mod Sturm Graz.


Af Jonas Sand
Torsdag 28. oktober
Onsdag 27. oktober