Luk

Hjulmand nomineret til Årets Leder 2021

| Danmark | 6 kommentarer

Infoboks

Danmark
Kasper Hjulmand

Den danske landstræner, Kasper Hjulmand, er blevet nomineret til årets leder i Danmark 2021 efter sine præstationer med landsholdet både på og udenfor banen.

Kasper Hjulmand har haft et glimrende år 2021 med det danske landshold, som han overtog fra Åge Hareide tilbage i august 2020.

I løbet af 2021 præsterede Hjulmand og det danske landshold først en semifinaleplads til EM, og siden har de sikret sig en plads til VM i Qatar 2022 ovenpå et forrygende gruppespil, hvor man har gjort rent bord i kvalifikationens første otte kampe.

Herudover blev Hjulmand og resten af landsholdet i sommer også anerkendt efter deres ageren i forbindelse med Christian Eriksens kollaps i EM-kampen mod Finland, og nu får Hjulmand mere anerkendelse i form af en nominering som 'Årets Leder 2021' i Danmark.

Prisen er blevet uddelt hvert år siden 2002 og har interesseorganisationen Lederne som afsender. 

- Kasper Hjulmand har sammen med fodboldlandsholdet skabt en succes og en fortælling, der er endnu større end de flotte resultater på banen, skriver de på lederstof.dk og fortsætter.

- Bag succesen gemmer sig en strategi og nogle tydelige værdier, som landstræneren definerede, allerede inden han overtog posten.

Hjulmand er nomineret sammen med tre andre i form af Gitte Aabo, CEO i GN Herning, Helle Østergaard Kristiansen, CEO i Danske Commodities samt Per Bank, CEO i Salling Group.

Tidligere vindere tæller navne som Lars Fruergaard Jørgensen, CEO Novo Nordisk, Mads Nipper, CEO i Grundfos og Marianne Benzon Nielsen, direktør i Børnecancerfonden.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Tirsdag 30. november