Luk

Hjulmand om Jannik V: Tættere på start-11

| UEFA Nations League A | 4 kommentarer

Infoboks

Southampton - Arsenal
Premier League (26/01)
Oddset 3,05 3,35 2,35
bet365 3,10 3,30 2,30

Jannik Vestergaards gode præstationer hos Southampton har bragt ham tættere på startopstillingen for landsholdet, fastslår Kasper Hjulmand. 

Southampton er ganske overraskende gået på landskampspause med en fjerdeplads i Premier League, hvor holdet har vundet fem ud af de første otte kampe. 

Det har været med danske Jannik Vestergaard på banen i syv af dem. Det giver landstræner Kasper Hjulmand lidt af et luksusproblem, når han skal pege på sit midterforsvar til de kommende kampe mod Island og Belgien.

- Det giver bare større konkurrence. Det er en fornøjelse at se Jannik. Jeg tog ham også med lige fra starten af, fordi jeg synes, han har et stort potentiale. 

- Jeg havde en god snak med ham i foråret, og min fornemmelse var, at han ville få en god position i Southampton, og den har han taget. Så det er klart, at konkurrencen er bare blevet større. Det får mig til at tænke lidt over det, siger Kasper Hjulmand.

Om det bliver til en startplads i kampen ville Kasper Hjulmand ikke komme nærmere ind på. 

Flere af de danske midterforsvarer gør det nemlig godt, når de får chancen, men Jannik Vestergaard er kommet tættere på den danske startopstilling.

- Vi har nogle relationer, hvor AC har spillet fantastiske landskampe de sidste to runder, Zanka har været outstanding de gange, han er blevet peget på, og Jannik spillede rigtigt godt mod Færøerne. 

- I klubben har han taget flere skridt, så det er ikke nemt. Det er en god situation for en træner, og Jannik er selvfølgelig kommet tættere på med sine præstationer. 

Jannik Vestergaard har spillet 19 landskampe siden debuten mod Polen i 2013. 


Af Andreas Roesen

4 kommentarer

McDuff 09:57          
Synes virkelig Hjulmand virker som et godt match for landsholdet umiddelbart. Han kendskab til de danske spillere rundt omkring i verden er unægteligt en del større end Åges (Skal lige siges at jeg er/var kæmpe fan af Åge). Han virker også til at have en glimrende mandskabspleje. Nu må vi se om resultaterne også følger med - men synes det ser lovende ud.
Wonderman 11:08          
Fedt både for landsholdet og JV. I mine øjne burde Landsholdet også oftere spille med 3-mands forsvar. Gerne med Kjær-AC-Vestergaard/Zanka. Når de gør det synes jeg vores offensive backs ofte har været fremragende og ikke så lige så bundet af deres defensive pligter og vi skaber meget mere end når Braithwaite og Yussuf P. Skal skabe det ude fra kanten. Med JV i startelleveren har vi også meget mere at skyde med i hovedspillet ved dødbolde.
JG-FCN 13:05          
Åge prøvede 3 mands forsvaret i starten også. Det var dér Åge havde sin absolut dårligste periode. Jeg er generelt stor fan af 3-mands forsvar men det gik satme ikke godt dengang.
schmede 17:41          
Jeg husker egentlig at det så ok ud, med 3 mands forsvaret, og isærdeleshed 2 angribere. Men så løb vi ind i et stærkt Polen på udebane, og der så det rigtig skidt ud.
Men det er fedt at vi har 4-5 så stærke midterstoppere, at de i princippet alle kunne starte inde. AC skal dog overveje om han ikke snart skal videre, det virker ikke til at han kan tilspille sig som sikker starter i Chelsea.
Tirsdag 19. januar