Luk

Hjulmand på besøg i AaB: En fornøjelse

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Infoboks

Kasper Hjulmand har onsdag været på et uformelt besøg i AaB for blandt andet at høre om klubbens planer og snakke med folk, hvilket landstræneren har nydt.

Når ikke der er landsholdssamlinger, bruger Kasper Hjulmand mange timer på at besøge diverse spillere og klubber, og onsdag var landstræneren taget en tur til det nordjyske.

Til AaB's hjemmeside fortæller Kasper Hjulmand blandt andet om formålet sit besøg.

- Det er et meget uformelt besøg, hvor jeg bare skal se og høre lidt om, hvor AaB er nu, hvad planerne er for klubben, og hvordan man forestiller sig, at vi kan få flere nordjyske spillere på landsholdet i fremtiden 

- Det er en fornøjelse at være her, og det er dejligt at mærke den åbenhed, der er. Jeg får en god fornemmelse af, hvad der rører sig i klubben, og hvordan der arbejdes på spillerudvikling og talentudvikling. Og så er det godt at få en status på spillerne.

- Både i forhold til de spillere, der har været omkring landsholdet på det seneste, som eksempelvis Lucas Andersen, og de spillere, der kan være fremtidens profiler for AaB og måske også gøre en forskel på landsholdet engang. Og så er det rart at se spillerne til træning og ikke kun i kamp, siger Kasper Hjulmand til AaB's hjemmeside.

Af nuværende AaB-spillere har Jores Okore, Kasper Kusk, Lucas Andersen og Jakob Ahlmann tidligere optrådt for A-landsholdet.

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Martin Schmidt
Fredag 4. december