LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hjulmand: Pokalbold betyder meget for FCN

| Sydbank Pokalen | 0 kommentarer
Hjulmand: Pokalbold betyder meget for FCN
Foto: Getty Images

FC Nordsjælland kommer ikke til at spare på krudtet i onsdagens pokaldyst mod Vendsyssel, fastslår cheftræner Kasper Hjulmand, der har høje tanker om pokalturneringen.

FC Nordsjælland kommer til at give den fuld skrue, når det onsdag gælder pokalkampen mod Vendsyssel på hjemmebane.

Det forklarer cheftræner Kasper Hjulmand, der vægter turneringen højt.

- Jeg kan godt love, at vi vil gøre alt for at komme videre. Pokalfodbold betyder meget for FC Nordsjælland og har i høj grad været med til at definere klubbens historie. Pokalsejrene i 2010 og -11 var med til at skabe en selvbevidsthed, som klubben har kunnet bygge videre på, siger Hjulmand til fcn.dk.

Hjulmands tropper har haft det svært i Superligaen på det seneste, men i weekenden blev det til tre point mod SønderjyskE. Nu håber Hjulmand, at de positive takter fortsætter.

- Vi har haft en lidt svær periode men har arbejdet hårdt med at få det vendt, og nu skal vi bygge videre på den substans, der er kommet tilbage i holdet. Vi vidste godt, hvor skoen trykkede, og vi har taget det skridt for skridt. Det er dejligt at se, hvordan nogle spillere har taget ekstra fat, og vi er alle fokuseret på at slutte godt af.

- Vi ved godt, at det også bliver svært mod Vendsyssel, der gør det godt og har et fint set up i klubben. Stor ros til trænerteamet for det arbejde, de har lavet med Vendsyssel, siger Hjulmand.

Kampen mellem FC Nordsjælland og Vendsyssel spilles onsdag klokken 19 i Farum. Vinderen møder Brøndby i pokalkvartfinalen.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 25. maj