Luk

Hjulmand så forbi Boilesen: Ikke overrasket

| 3F Superliga | 17 kommentarer

Infoboks

AaB - FC København
Superligaen Grundspil (03/02)
Bet25 3,10 3,55 2,25
Oddset 3,10 3,50 2,25
bet365 3,10 3,40 2,25

Nicolai Boilesen var ikke overrasket over, at han ikke blev udtaget til det danske landshold, da mange vikarer blev kaldt ind for at dække ind.

Tidligere i november fik et hav af nye ansigter debut for det danske landshold, fordi flere af de etablerede kræfter var fraværende i forbindelse med testkampen mod Sverige.

Men FC Københavns venstreback og den tidligere landsholdsspiller Nicolai Boilesen var ikke én af dem, som landstræner Kasper Hjulmand kaldte ind, og det overrasker ikke den 28-årige back, der ikke vil røbe, hvad han og Hjulmand taler om.

Det siger han i et interview med B.T.

- Jeg vil helst ikke sige, hvad Kasper (Hjulmand, red.) og jeg taler om. Men vi har haft flere samtaler, og det overrasker mig overhovedet ikke, at jeg ikke blev udtaget, siger han til B.T. og fortsætter:

- Man skal også huske, at jeg har været skadet i meget lang tid, og jeg har kun spillet kontinuerligt i to måneder.

Boilesen understreger overfor avisen, at han ville elske at være en del af landsholdet igen, når hans krop er 100 procent i orden.

Venstrebacken har spillet 17 kampe for det danske landshold. 

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Jonas Dalgård

17 kommentarer

Bikubesang 21:38          
Ingen FCK-forsvarere har jo landsholdsklasse pt.
SAaB 21:44          
En tip top Boile vil uden tvivl være en god spiller til landsholdet
yeppes 21:45          
Boile er en af de få fck´ere, som faktisk har spillet godt. Kan han undgå skader, bør han på landsholdet igen.
bruger 187313 21:48          
Til Boilesens fordel er det måske at fck ikke spiller så godt for tiden, og har mindre kampe. Man må bare indse at han krop er ældre end dåbsattesten. Mange skader, nogle mere alvorlige end andre. Mindre belastning, mindre risici.
Michaz 22:01          
Boilesenventerpp kroppen er 100%.
Den slags småting stå ikke i vejen for en plads i startopstillingen hos FCK.

Helt fint.
GameOn 22:04          
Boilesens problem er vel også at FCK spiller med et tremands forsvar, for det er vel primært som back at han evt. kan komme i spil på landsholdet? Det er også der jeg syntes han er bedst og hvor hans glimrende offensive egenskaber kommer i spil.
HGW 22:09          
Boilesens problem er vel også at FCK spiller med et tremands forsvar, for det er vel primært som back at han evt. kan komme i spil på landsholdet?
Han taler om den udtalelse der lige har været og FCK har spillet 2 kampe med det forsvar, kun 1 inden landsholdsudtagelsen. Det er vel langt mere sandsynligt, at skaderne har spillet ind. Kommer Boile i gear, så er han et fint bud. Forøvrigt er det ikke alle danske spillere, der spiller samme system i klub og på landsholdet, så mon ikke en god spiller kan omstille sig?

Selvfølgelig er Boile relevant for landsholdet, hvis han kan holde sig skadesfri.
Mandag 25. januar
Søndag 24. januar