LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Hjulmand vild med ‘gadespilleren’ Amon

| Superligaen | 4 kommentarer
Hjulmand vild med ‘gadespilleren’ Amon
Foto: Getty Images

Infoboks

FC Nordsjælland - AC Horsens
Superligaen Grundspil (26/08)
YouBet 1,56 4,15 5,80

Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Kasper Hjulmand er begejstret for den amerikanske komet Jonathan Amon, der ifølge træneren har noget ubekymret og forfriskende i sit spil.

Efter indhop mod Lyngby og Brøndby, fik Jonathan Amon sin første start i Superligaen, da FC Nordsjælland søndag tævede AC Horsens med 6-0.

Her viste den 18-årige amerikaner sin enorme fart, sine hurtige driblinger og sin målnæse. Han scorede således til 5-0 og var med i opspillet til yderligere to af scoringerne.

- Han gjorde det rigtig godt. Jeg elsker jo den type. Der er ganske få, jeg kalder dem gadespillere, tilbage. Han har jo ikke haft en lang opdragelse på noget akademi, siger træner Kasper Hjulmand til bold.dk.

- Vi fandt ham ved et tilfælde på en efterskole, hvor han var på besøg med sin kammerat. Søren Krogh (assistenttræner, red.) så ham i fem minutter, og ringede så til Jan Laursen (sportschef for akademiet).

- Man kan se den der umiddelbarhed og den intuitive spiller, der kan sætte en spiller med sin ekstreme hurtighed. Han er en dribler, og hvor mange driblere er der i dansk fodbold? Han har noget dejligt ubekymret og forfriskende i sit spil, siger Hjulmand.

- Han er interessant at se på, og kan bringe rigtig meget. Vi har været lidt afhængige af, at vores løb og mønstre skulle sidde, før vi skabte chancer. Her har vi en spiller, der kan bryde det, lidt som Emre Mor gjorde, med driblinger.

- Han gjorde rigtig meget godt ved vores spil mod Horsens. Han har meget at lære, men hold da op det var rigtig dejligt at se ham, siger træneren.

Amon har kontrakt med FC Nordsjælland frem til sommeren 2020.

jesper@bold.dk

Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Jesper Helmin

4 kommentarer

Krook 18:46          
Vi fandt ham ved et tilfælde på en efterskole, hvor han var på besøg med sin kammerat. Søren Krogh (assistenttræner, red.) så ham i fem minutter, og ringede så til Jan Laursen (sportschef for akademiet).
Sgu hyggeligt nok at der stadig er spillere der går under radaren.

FCN virker i den grad som det rigtige sted at være, hvis man skal have poleret sit talent.
Lhoff 19:06          
Amon er et ekstremt talent jeg så de store Horsens spillere stå stille når han gled forbi dem utrolig driblestærk jeg tør godt sige det bliver en stor spiller
Rundini 19:32          
Som Ajax de sidste år er begyndt at bruge penge på mere etablerede spillere, så har FCN helt klart potentiale til at overtage deres plads som det foretrukne talentakademi, specielt med tanke på deres strategi om salg til de store ligaer..
Skvat 19:47          
Hatten af for FCNs evne til at finde spillere. Og så snart der er en profil der smuttet, står der en ny klar - der straks blir en succes.

Men kom nu flere på stadion der i det nordlige Sjælland :)
Mandag 20. august