Luk

Hjulmand vild med ‘gadespilleren’ Amon

| 3F Superliga | 4 kommentarer
Hjulmand vild med ‘gadespilleren’ Amon
Foto: Getty Images

Kasper Hjulmand er begejstret for den amerikanske komet Jonathan Amon, der ifølge træneren har noget ubekymret og forfriskende i sit spil.

Efter indhop mod Lyngby og Brøndby, fik Jonathan Amon sin første start i Superligaen, da FC Nordsjælland søndag tævede AC Horsens med 6-0.

Her viste den 18-årige amerikaner sin enorme fart, sine hurtige driblinger og sin målnæse. Han scorede således til 5-0 og var med i opspillet til yderligere to af scoringerne.

- Han gjorde det rigtig godt. Jeg elsker jo den type. Der er ganske få, jeg kalder dem gadespillere, tilbage. Han har jo ikke haft en lang opdragelse på noget akademi, siger træner Kasper Hjulmand til bold.dk.

- Vi fandt ham ved et tilfælde på en efterskole, hvor han var på besøg med sin kammerat. Søren Krogh (assistenttræner, red.) så ham i fem minutter, og ringede så til Jan Laursen (sportschef for akademiet).

- Man kan se den der umiddelbarhed og den intuitive spiller, der kan sætte en spiller med sin ekstreme hurtighed. Han er en dribler, og hvor mange driblere er der i dansk fodbold? Han har noget dejligt ubekymret og forfriskende i sit spil, siger Hjulmand.

- Han er interessant at se på, og kan bringe rigtig meget. Vi har været lidt afhængige af, at vores løb og mønstre skulle sidde, før vi skabte chancer. Her har vi en spiller, der kan bryde det, lidt som Emre Mor gjorde, med driblinger.

- Han gjorde rigtig meget godt ved vores spil mod Horsens. Han har meget at lære, men hold da op det var rigtig dejligt at se ham, siger træneren.

Amon har kontrakt med FC Nordsjælland frem til sommeren 2020.

jesper@bold.dk

Køb billetter til FC Nordsjællands kommende hjemmekampe her!


Af Jesper Helmin
Tirsdag 31. marts
Mandag 30. marts