Luk

Hjulmand: Zahavi er blandt de mest flyvende

| VM | 29 kommentarer

Infoboks

Danmark - Færøerne
VM Kvalifikation UEFA Gruppe F (12/11)
Oddset 1,04 13,50 38,00

Kasper Hjulmand har stor respekt for Israels offensiv og fremhæver 34-årige Eran Zahavi som en af de mest flyvende angribere i Europa for tiden.

Danmark har hidtil gjort rent bord i VM-kvalifikationen med fem sejre af fem mulige og 17-0 i målscore, men tirsdag venter formstærke Israel.

Israelerne går ind til opgøret med en 4-0-sejr over Færøerne og 5-2 mod Østrig i bagagen, og Kasper Hjulmand kommer på ingen måde til at tage let på opgaven.

- Jeg sagde det også, da vi spillede dernede; jeg synes, de var gode. Deres tre forreste i Solomon, Dabbur og Zahavi er kvalitetsspillere. Zahavi er virkelig flyvende og en af de mest flyvende angribere i Europa i øjeblikket.

- De har et par wingbacks, der kommer. Jeg synes, det er et kvalitetshold, og specielt den offensive del af deres spil er stærk. Vi kom også under pres dernede i 10-12 minutter af hver halvleg, så det bliver en stor kamp.

- Vi glæder os helt vildt til tirsdag. Det bliver en kæmpe kamp i Parken en septemberaften, så der er noget at glæde sig til, siger Kasper Hjulmand.

Eran Zahavi har scoret fem kasser i Israels seneste to kampe, mens det i alt er blevet til 31 mål i 66 landskampe fra PSV-angriberen.

Danmark vandt 2-0 i det omvendte opgør tilbage i marts, hvor Martin Braithwaite og Jonas Wind nettede.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 26. oktober
Mandag 25. oktober