Luk

Hjulmands succeskriterie: Vi skal efterlade alt

| EM | 8 kommentarer

Infoboks

Rusland - Danmark
EM Gruppe B (21/06)
YouBet 3,95 3,30 2,15
bet365 5,50 4,00 1,60

Landstræner Kasper Hjulmand vil videre fra gruppen, og derefter er det en succes, hvis Danmark gør alt, hvad holdet kan for at komme videre fra knockout-kampe.

Lørdag åbner Danmark EM på hjemmebane med første gruppekamp mod Finland, og derefter venter Belgien og til sidst Rusland.

Forventningerne til det danske landshold er store og Danmark nævnes flere steder som outsider til guldet, men hvad er succeskriteriet egentlig hos landstræner Kasper Hjulmand?

Det svarede han på ved onsdagens pressemøde, hvor han gjorde det klart, at målet er at komme videre fra gruppen, og siden gøre alt, hvad holdet kan, for at nå så langt som muligt.

Hvad er dit succeskriterie for slutrunden?

- Det er, at vi har gjort alt, hvad vi kunne. Vi skal ikke tabe kampe, fordi vi ikke er godt nok forberedt, vi skal ikke have tabt, fordi vi ikke har villet det mere end modstanderen og vi skal ikke tabe kampe, fordi vi ikke præsterer vores bedste.

- Vi skal efterlade alt ude på banerne og have gjort alt, vi kunne, siger han og tilføjer:

- Vi skal videre fra puljen, som er et mål, selvfølgelig, og derfra er alle knockout-kampe marginaler.

- Skulle vi tabe en af de kampe, så er det fordi modstanderne har været blændende gode eller vi har været pivuheldige eller noget. Det skal ikke være fordi, vi ikke har gjort alt. Det vil være det allervigtigste, siger landstræneren om succeskriteriet for sommerens slutrunde.

Han fortæller desuden, at Danmark særligt har arbejdet på at få mere flow ind i spillet mod Finlands defensiv, der i lange perioder af lørdagens kamp ventes at stå etableret i forsvaret.


Af Jonas Dalgård

8 kommentarer

FrbGF 18:21          
Med verdenstalentet Wind på toppen og Zanka og Boilesen i forsvaret kan det kun gå Danmarks vej.
hollie 18:54          
Fed energi. Du bliver sjov at se kamp med på bar de næste par uger.
grumblesnake 21:58          
Det er godt set @FrbGF. For Zanka eksemplificerer jo netop den type som ofrer alt for holdet. Jeg forstår godt at du er fan.
1.DK 22:34          
En 1/4 finale er godkendt ! 1/8 vil være en skuffelse. Men lad os nu bare drømme vi har et super godt landshold .
Socialistens 23:45          
[quote] Med verdenstalentet Wind på toppen og Zanka og Boilesen i forsvaret kan det kun gå Danmarks vej. [quote]

Du mener i truppen, eller du har ikke fulgt med/alternativt laver du sjov ... der er meget lille sandsynlighed for at mere end 1 starter og sandsynligvis 0 af dem.
Wind er dog en god spiller :)!
Jussi 23:48          
Tryk nu bare på brugernavnet og erfar, at det opmærksomhedshungrende barn skriver det samme i alle tråde.

Ligegyldigt. Videre.
RasLas1997 00:16          
Kvartfinale vil være godkendt. Vil stadig være rimelig skuffet over at ryge ud i ottendedelsfinalen, da det virker ret sandsynligt, at vi møder Schweiz eller Tyrkiet der. Selvom Tyrkiet i særdeleshed ser spændende ud, så vil jeg mene, at vi bør have kvalitet nok til at kunne slå dem og Schweiz ligeledes.
Torsdag 17. juni