Luk

Hjulsager efter to assists: Det giver selvtillid

| Conference League | 0 kommentarer

Infoboks

Gent - Vålerenga 4-0
Europa Conference League Kvalifikation
11' 1-0 Gianni Bruno
39' 2-0 Tarik Tissoudali
56' 3-0 Vadis Odjidja-Ofoe
88' 4-0 Yonas Malede

Andrew Hjulsager var i hopla for Gent, da han blev noteret for to assists i 4-0-sejren over Vålerenga, og den gode start på sæsonen giver en masse selvtillid, fortæller han.

Andrew Hjulsager fik torsdag aften sin debut for Gent, da de i Conference League slog norske Vålerenga med 4-0.

Her stemplede danskeren sig i den grad ind på holdet, da han leverede to assists i sin debut, hvor den første især var i særklasse, da han på bedste David Beckham-manér curlede bolden ind i boksen fra en skæv vinkel.

Hjulsager var da også glad efterfølgende, da den gode start giver både holdet og ham selv en masse selvtillid.

Det fortæller han ifølge Gents hjemmeside.

- Det var i den grad rart at starte sæsonen på den her måde. Også fordi at det var en overbevisende sejr. Det er helt sikkert med til at give selvtillid til både holdet og jeg.

- Vi kæmpede en smule i de første ti minutter. Modstanderen leverede en stor indsats, men efter 1-0-scoringen fik vi fuld kontrol over kampen, udtaler Andrew Hjulsager.

Danskeren var dog tæt på kun at blive noteret for en enkelt assist, da han blev vinket offside på nummer to, men dommeren valgte at trække kendelsen tilbage, da Hjulsager blev spillet fri af en modstander.

- Dommeren dømte først for offside, men målet blev til sidst godkendt. Linjedommeren havde ikke set, at bolden kom til mig via en Vålerenga-spiller. Modstanderen var lidt irriteret over det, men man skal bare fortsætte med at spille, selvom flaget er løftet for en offside.

26-årige Andrew Hjulsager har kontrakt med Gent frem til sommeren 2025.


Af Raymund Nelausen
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september