Luk

Hjulsager efter uafgjort: Vi har alle tunge ben

| Jupiler Pro League | 2 kommentarer

Infoboks

Gent - Oostende
1. Division A (08/03)
Oddset 1,75 3,85 4,20
bet365 1,72 3,80 4,50

Belgiske Oostende, der har danske Andrew Hjulsager i truppen, missede i weekenden muligheden for at skabe luft til de nærmeste konkurrenter i den belgiske Jupiler Pro League. Ifølge Hjulsager skyldes det træthed blandt spillerne.

Oostende og Andrew Hjulsager er i denne sæson med i toppen af den belgiske Jupiler Pro League, hvor klubben aktuelt kæmper om at komme med i mesterskabsspillet.

I weekendens kamp på udebane mod Eupen måtte Hjulsager og co. dog nøjes med 1-1, hvilket betyder, at Oostende i øjeblikket har 43 point og må tage til takke med en fjerdeplads, hvor blot tre point adskiller ligaens aktuelle tredjeplads og tiendeplads.

Ifølge Hjulsager skal weekendens kamp dog blot glemmes hurtigst muligt, siger han ifølge Voetbalkrant.com til Het Nieuwsblad.

- Det kunne have været en vigtig sejr, men jeg synes, uafgjort var retfærdigt.

- Det har nok ikke været en god kamp for den neutrale seer. Der var ganske enkelt ikke meget fodbold. Og oven i det, var banen også meget dårlig. Det er en kamp, der skal glemmes hurtigt, siger Hjulsager ifølge mediet.

Danskeren påpeger, at der er tegn på begyndende træthed oven på mange kampe i sæsonen, hvilket kan medvirke til at forklare weekendens uafgjorte resultat mod ligaens nummer 14, hvor Andrew Hjulsager scorede til 1-0 for Oostende.

- Siden opstarten i januar har vi spillet meget. Jeg må indrømme, at jeg selv er en smule træt, vi har alle tunge ben. Det er derfor, det er vigtigt at restituere ordentligt, nu hvor kampene kommer mere forskudt.

Oostende har 43 point efter 28 kampe. Der er aktuelt 20 point op til førerholdet Club Brugge, der har en kamp ekstra i hånden.


Af Krister Olsen
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts