Luk

Hjulsager lagde op til sejrsmål for Oostende

| Jupiler Pro League | 4 kommentarer

Infoboks

Mechelen - Oostende 0-1
1. Division A
90' 0-1 Jack Hendry

Andrew Hjulsager lavede en flot assist, da Oostende sikrede en 1-0-sejr til allersidst mod KV Mechelen i den belgiske Jupiler League.

Andrew Hjusager og Oostende skulle lørdag i på besøg hos KV Mechelen i holdenes femte kamp i den nye sæson.

Oostende havde før kampen sin første sejr til gode, da det var blevet til to uafgjorte og to nederlag i de fire første, hvilket placerede dem næstsidst i ligaen.

KV Mechelen havde kun en enkelt sejr inden kamp og lå også i bunden af rækken på 13.-pladsen.

Første halvleg var meget chancefattig, og det stod derfor 0-0 i pausen.

I anden halvleg fik Oostende skabt flere ting, men det var KV Mechelen, der noterede sig for den absolut største chance.

Efter 67 minutter stødte Oostende-målmanden sammen med en Mechelen-angriber, da han kom ud til en løs bold i feltet, og mens målmanden lå i græsset, vippede en Mechelen-spiller bolden mod mål. 

Den bløde afslutning ramte overliggeren og faldt lige ned i fødderne på unge Aster Vranckx blot en meter fra stregen. Hele Oostende-forsvaret var stoppet, da Vranckx blot skulle trille bolden det sidste stykke ind over stregen.

Han snublede i stedet i bolden, og mens han lå og rodede rundt ved stolpen, kom en forsvarer tilbage og fik prikket bolden væk.

Det gav Andrew Hjulsager anledning til at sætte sit præg på kampen dybt inde i dommeren overtid.

I det 95. minut satte han flot sin direkte modtander af på højrekanten og slog et skarpt indlæg ind i panden på Jack Hendry, der headede sæsonens første sejr hjem til Oostende.

Med sejren rykker klubben op og overtager Mechelens 13. plads.


Af Jonas Nielsen
Mandag 18. januar