Luk

Hjulsager om landsholdet: Jeg har en chance

| Jupiler Pro League | 2 kommentarer

Infoboks

Royal Antwerp - Oostende
1. Division A (23/01)
Oddset 2,10 3,60 3,20
bet365 2,00 3,75 3,40

Andrew Hjulsager tror på, at han kan blive aktuel for det danske landshold, hvis han fortsætter sine takter i belgiske Oostende.

Andrew Hjulsager har godt med succes i sin belgiske klub Oostende, hvor han er fast mand og står noteret for tre assists i seks kampe.

Den 25-årige offensivspiller drømmer om at få debut for det danske A-landshold, og han tror på, det er muligt med hans nuværende formkurve.

- Hvis jeg kan holde mit nuværende niveau i en længere periode, er alt muligt. Der er en del konkurrence på min position, siger Hjulsager til HLN.

- Den tidligere landstræner (Åge Hareide, red.) rådede mig til at spille i Belgien eller Holland for at øge mine chancer for spilletid, så jeg kom til Oostende. Se bare på Mæhle i Genk, som også er på landsholdet. Så det er muligt.

Hjulsager erkender også, at hans skifte til Celta Vigo fra Brøndby i 2017 ikke var den klogeste beslutning.

- Set i bakspejlet har det nok ikke været den bedste beslutning. Træneren (Eduardo Berizzo, red.), som hentede mig i vinteren, var allerede væk den følgende sommer. Så kom der en ny træner med en komplet anden vision og tilgang.

- Før Celta henvendte sig, var Club Brugge også interesseret i mig. Vi talte sammen, da klubben spillede mod FC København i Champions League. Kun det spanske tilbud blev konkret med det samme, siger Hjulsager.

Andrew Hjulsager sad på bænken for Danmark, da de i 2017 mødte Tyskland i en testkamp. Han har til gengæld spillet 26 kampe for U21-landsholdet.


Af Sara Margren
Fredag 22. januar
Torsdag 21. januar